Ilmojen kylmettyä iltojen hämäertyessä on neuleinto nostanut uudelleen päätään - jopa ikuisuusprojektisukkani jostain viime vuoden lopulta tulivat valmiiksi! Puuttuihan niistä peräti puolikas jalkaterää;)  Nämä sukat ovat kiertäneet mukana ns. aivottomana neuleena kyläillessä, synnärillä, autossa.. Lankana on Garnstudion Drops Fabel sinisenkirjavana ja yksivärisenä mustana. Perusribbiä,  olisikohan koko n. 40, puikkoina 2,5 mm.

Kesäyön hullutuksen jälkeen aloitin jossain vaiheessa välipalana pienen huivin, Traveling Woman'n, Jitterbugista - puikosta ei ole mitään muistikuvaa (sen siitä saa kun ei kirjaa projekteja heti Ravelryyn), mutta tuon sävyn nimi on Copperbeech. Tämä valmistui suht' nopeasti, mutta olisi voinut olla ehkä hiukan isompikin.

Jossain vaiheessa kirjoneuleinen kaarrokevillatakki villahousuineen tuntui hyvältä idealta ja tuumasta toimeksi: Dropsin sivuilta löytyi ohje ja langatkin (Garnstudio Drops Merino Extra Fine) olivat jo valmiina (Dropsin super-alet ovat koituneet turmioksi lankavaraston kutistamiselle...). Kovasti vaatii vielä kirjoneule tasona tehtäen harjoittelua, mutta kastelu teki kyllä ihmeitä! Villahousut näyttävät kuvassa ihan kapeilta legginseiltä, mutta niissä on sivuilla oikein- nurin ribbiä. Tein nämä 12-18 kk:n ohjeilla, tällä hetkellä ovat vielä isot, mutta eiköhän näitäkin tulevana talvena päästä käyttämään. Juniori kun tuntuu kasvavan ihan silmissä:)

Olikohan se toukokuussa kun Titityyn nettikaupan sivuilla oli myynnissä Veera Välimäen suunnittelema Mysteerihuivi "Varjo" ja siihen madeline tosh merino light - langat (tässä yhdistelmänä Wellwater - Silverfox). Kolmesta eri vihjeestä muodostui tavanomaisuudesta poikkeavanmuotoinen huivi, jota voi sitten kieputella ylleen haluamallaan tavalla - eli kuvassa huivi on niin päin kuin sen kuuluukin ;) Aina oikeaa neuloi  lyhennetyillä kerroksilla joutuisasti ja kastelun jälkeen huiviin tuli kokoa ihan mukavasti. Madeline tosh merino light on itselleni uusi tuttavuus: värit ovat erittäin kauniita (oli vaikea päättää keväällä juuri se oikea väriyhdistelmä) ja tuntuma erittäin pehmeä. Tämän huivin ohje on tulossa myöhemmin myyntiin.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Heli Suhosen eli Villasukan, suunnittelemat Vendela-sukat hyvän ystävän varpaita lämmittämään - näitä neuloessa tuli kyllä mietittyä ystävyyttä ja elämää moneen kertaan. Lankana on Wollmeise "Pure" 100% Merino sävyssä Campari Piccolo, puikkoina 2,5 mm. Wollmeisen värien syvyys on kyllä ihan omaa luokkaansa, tykkään!

Huh, siinähän niitä sitten taas olikin. Lankavarasto alkaa olemaan taas ajantasalla ja kovasti sieltä kerät huutelevat. Joten jatkoa seuraa:) 

Outi