Alkuun kiitokset kommenteista, niitä on aina mukava saada ja lukea, vaikka itse olen aivan liian laiska kommentoimaan joka kerta kun jossain piipahdan. Mutta yritetään parantaa tapoja.

Kovin viileältä on tämä toukokuu vaikuttanut, joten ajatus pitkähihaisista puuvillaneuleista kesäksi tuntuu aina vaan paremmalta - sellaiset pese ja pidä - tyyppiset neuleet hiekkalaatikolle, mökille ja muuhun rymyämiseen:) Ja koska Kesäyön Hullutus on taas ovella, tuli kova kiire saada ne ennen hullutuksiin heittäytymistä valmiiksi.

Mallit löytyivät Sandnes Garnin Gutter & Menn -lehdestä ja värit ovat poikien itsevalitsemia. Langaksi valikoitui Drops Paris, pikkuhiljaa tämä "nopeasti paksuilla puikoilla -ideologia" alkaa iskeytymään tännekin, kiva saada välillä jotain valmiiksi! Paris on mukavaa lankaa neuloa, mutta tarkkana pitää olla, että jokainen langan säie pysyy matkassa. Mutta hinta-laatu-värit- yhdistelmä on ehdottomasti kunnossa.

Punaisen puseron koko on sävelletty omasta päästä, mallissa annetuilla silmukkamäärillä uhkasi tulla sekä 2-vuotiaan että 3-4- vuotiaan koolla teltta. Sininen pusero on melkolailla ohjeen mukainen ja kasvun varaa on 3-4- vuotiaan koossa runsaasti.

5772841006_11e258dd5f.jpg

Ja leluthan piti ottaa kuvaan mukaan, kun kesken leikkien pyydettiin poseeraamaan:) Lankaa paitoihin kului kumpaankin noin 300 grammaa nelosen puikoilla.

Keskiviikkona sitten alkaa taas Kesäyön Hullutus - tällä neulomistahdilla aivan järjetön idea osallistua, mutta niin vain osallistuin. Pienet projektit kutkuttelevat ja eiköhän tässä kesän aikana jotain ehdi valmiiksikin asti neulomaan. Kovin kunnianhimoisia suunnitelmia ei ole, mutta pieniä jämälankaprojekteja, tiskirättejä, lapasia, sukkia ja sen sellaista. Isommat neulomukset ovat sitten positiivinen yllätys. Katsotaan miten käy!

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Outi