Kesäyön Hulluttelun jälkeen eivät puikot pitkään saaneet levätä, sillä taisi pieni hulluuden poikanen jäädä takaraivoon ja aloitin pienen ajan sisällä kolmet sukat ja yhden villatakin. Kirjoneuletta, pitsineuletta, varastolankojen tuhoa ja ihanuutta itselle: vihdoinkin kaivoin lankavarastosta Rowanin Felted Tweedit ja Tangled Yoke Cardiganin ohjeen - tähän mennessä aivan loistava ohje mitä ihanimmalle langalle. Mutta villatakin valmistumista odotellessa ajattelin tehdä sukkia lahjakorin täytteeksi, joten tässä ensimmäinen pari:

4875862495_75b032c707.jpg

Nancy Bushin kirjasta Knitting On The Road Spey Valley- nimiset sukat. Langaksi valikoitui tummanharmaa Nalle ja puikoiksi 2,5 mm:n pyöröt. Magic loop alkaa sujumaan jo paremmin, mutta Addin pyöröpuikkojen kaapeli oli sukkien valmistuttua mielenkiintoisella mutkalla ja taitteella! Eipä näissä sukissa ollut oikeastaan mitään muuta erikoisempaa kuin tuo varressa oleva poikittainen raita, Vikkel Braid (tästä linkistä löytyy ohjetta ja selkeämpiä kuvia raidasta). Muuten mentiin ihan perus oikea-nurja- silmukkameiningillä, hivenen tylsää, mutta mainio matkaneule kesälomareissulla. Sukat ovat varmaan kokoa 39-41, lankaa niihin meni tasan 100 grammaa.

Toinen kirjoneulesukka kaipailee vielä paria ja Cookien sukkakirjastakin on jotain puikoilla. Hyvää treeniä Sukkasadon korjuuseen!

Kauniita elokuun päiviä!

Outi