Huomenna alkaa sitten pari kuukautta kestävä Sukkasadon korjuu ja sen tiimoilta on tullut kaiveltua lankoja esille, haettua malleja ja puikkoja. Tästä kasasta olisi tarkoitus aloittaa:

4945358354_1f304d24dd.jpg

Sekalainen seurakunta jämänöttösiä, muutama täysi kerä, yksi ihanuus ja monta kerää vielä lankalaatikossa odottamassa. Ihan tarkkaan en ole vielä malleja katsonut, mutta varmasti raitaa, pitsiä ja palmikkoa on tulossa, ehkä myös vauvan tossuja tai sukkia lahjoiksi. Kirjoihin on kyllä liimattu useampi muistilappu ja yksi ohjekin on tulostettuna, ja Ravelryssähän on sitten "muutamat" sukat, jos oman kirjaston mallit eivät riitä.

Pitää varmaan tuota sini-harmaata lankakasaa vielä selvitellä, suunnitelmissa on tehdä niistä miesten pitkävartisia sukkia, mutta silmukkamääriä täytyy vielä haeskella. Eikä tässä vielä kaikki ollut - jos tämän kasan saan neulottua, niin sukkalankoja on vielä reilusti jäljellä...

Sukkasatoa odotellessa valmistuikin jo yksi sukkapari, Cookie A:n sukkakirjasta edelleen - laiskana käänsin Glynis- sukkien valmistuttua vain seuraavan mallin esille ja hain langan ja puikot siihen. Joten tässä olisi lahjaksi neulotut Eunice- sukat:

4939104911_0fa7854dc8.jpg

4939697556_a991fabbff.jpg

Lankana on Gjestal Sisu ja puikkoina 2,5 mm:n bambusukkikset. Sisu on mukavantuntuinen lanka, mutta hankala neulottava kun halkeilee niin helposti, vähän turhan löysäkierteinen lanka minun makuuni. Mutta kauniin sininen väri on juuri saajalleen sopiva ja lankavaraston kutistaminenhan tässä edelleen on käynnissä. Ehkä Sukkasadon korjuun yhteydessä jatkan taas seuraavalla mallilla Cookien kirjasta??

Kaikkein hulluimpana ideana tuli mieleen oma Sukkasato- hulluttelu. Hiukan tekisi mieli laittaa monta sukkaparia kerralla puikoille:) Katsotaan, mitä huominen tuo tullessaan!

Sukkamiettein,

Outi