Uudet neuleprojektit ovat mukaansa tempaavia: on mukavaa suunnitella mitä seuraavaksi ottaisi puikoille, mistä langasta ja millä puikoilla.. Tehdä listoja niistä neuleista, mitkä ehdottomasti haluaisi tehdä tai kaivaa lankavarastosta esille niitä keriä ja vyyhtejä, joista haluaa seuraavaksi tehdä jotain. Ja nettineulemaailmassahan noita yhteisprojekteja löytyy: monenlaisia sukka-, lapas- ja pipotempauksia, lankavaraston tyhjennystä ja langanostolakkoilua, mysteerihuiveja, ufoilua, jämistelyä... Ja jos ei huomioida kielirajoja, niin taatusti löytyy joka lähtöön ja makuun sopiva tempaus:)

Kesäkuussa starttaa sitten sellainen projekti, joka yhdistää kaiken mahdollisen: KesäYön Hullutus eli KYH. Juhannuspäivään mennessä aloitetaan joka päivä joku uusi projekti ja niiden pitäisi valmistua heinäkuun loppuun mennessä. Ei tarvinnut paljoa yllyttää, niin ilmoittauduin mukaan! Saa nähdä mitä tästä hullutuksesta tulee, mutta innolla olen jo suunnitellut isompia ja pienempiä projekteja kesälle... 

Kesää odotellessa on sitten tehtävä kiireen vilkkaan "vanhat" pois alta ja jo jokin aika sitten valmistui kummipojan Pikkuveli. Lankana on Cascade 220 (edelleen ihana) ja puikot ovat ½ numeroa pienemmät kuin ohjeessa (3,5 mm ja 4 mm). Pikkuveli on niin koukuttava ohje, että aion tehdä vielä kummipojan pikkuveljellekin omansa - sitten lankavarasto on Cascaden osalta tyhjä. Ravelryssä on lisää kuvia.

4598400018_8d105b7f13.jpg

Toukokuun ensimmäinen päivä starttasi myös Fufoilu, jonka aikana olen ajatellut saada kaksi keskeneräistä tekelettä valmiiksi. Ensimmäisenä niistä valmistui Mini Mochi Shawlette (ilmainen ohje), joka on hauska pieni kolmiohuivi, joka pysyy muotonsa ansiosta hyvin kaulalla. Lankana on joulupukin tuoma Regia Hand-dye Effect, sävy 06552 ja puikot olivat 3,5 mm. Sukkia en ryhtyisi tuosta langasta tekemään, mutta huiviin se sopii oikein hyvin - tosin sotkulle menneen kerän selvittely oli yhtä tuskaa ja lanka meni helposti solmuun.

4597780499_befa14cc16.jpg

4598394192_a864f96f4f.jpg

Puuvillaneuletakki on myös vihdoin viimein valmis, mutta malli nukkuu päiväuniaan ja pitäähän jotain jättää seuraavaankin postaukseen - tulisi päivitettyä vähän useammin...

Mutta jatkan noiden vanhojen neulomista, niin pääsen joskus uusien kimppuun:)

Outi