Kyllä täällä ihan oikeasti vielä neulotaankin eikä vain hamstrata lankaa:) Hellepäivien jatkuessa ja helteen helliessä on aloitettujen töiden määrä, ihan kuten suunnittelinkin, pompannut uusiin lukemiin ja jotain pientä on tullut valmiiksikin.

1246472041_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ohje näihin tiskirätteihin löytyi Ravelrystä ja lanka, Drops Paris, viime viikon Tapion kaupan reissulta. Puikoiksi valikoituivat 4 mm:n pyöröt ja lankaa kului 65 grammaa. Mukavia pikkutöitä ja omien havaintojeni perusteella aina-oikein- tyyppiset tiskirätit ovat kaikkein parhaimpia puurosotkujen pyyhkimiseen pöydästä...  Ihanaa tämä "minä itse"- vaihe:)

Muuten aloitettujen pinossa on kaksi puseroa, joista toinen on huikea yritys yhdistää eriväriset Tennesseet ja värjätä tuotos... Eli joko mennään reippaasti metsään tai sitten puserosta tulee  ihan kiva kotipaita. Ei tullut sitten Tennesseestä virkattua Easy Rippled Afghan- peittoa - virkkaaminen oli kyllä ihan mukavaa, mutta niin isoon työhön pitää olla kevyempi lanka ja täydelliset värit. Joten kokeillaan tuleeko paita, vai käykö kuten sadun hiirelle räätälinä!

Hyötyneulontaprojektin ensimmäinen osa, sukitus, alkaa olemaan loppusuoralla ja kakkososaa (lapastus) ja kolmososaa (hatutus) odottavat vuoroaan. Sukituksesta lisää seuraavalla kerralla!

Outi