Ihan aluksi suurkiitokset kaikille ryijyä kommentoineille. Ison työn valmiiksi saaminen on palkitsevaa, mutta niin ovat kivat kommentitkin, kiitos!

Ensimmäinen pyöreä huivini valmistui maanantaina, mutta kiireiden takia en ehtinyt kuvaamaan aikaisemmin. Tuulisella ilmalla ohuen huivin kuvaaminen olikin kohtuullisen haastavaa, joten täytyy katsoa josko sovin vielä treffit hovivalokuvaajan kanssa tai pyydän miestä kuvaamaan.

Eli osallistuin Ravelrystä bongattuun kevätpyörylän neulontaan ja ufoutuneesta mysteerihuivista poiketen pysyin tämän pyörylän kanssa kohtuullisen hyvin vihjeiden julkaisuaikataulun mukana, tosin enpä ole juuri muuta neulonut huhtikuun puolivälin jälkeen...

3570010504_f324d7d2e1.jpg

Springtime Swirl-huivin on suunnitellut Kristel Nyberg. Langaksi valikoitui monen miettimisen jälkeen Toikan Tencel, jonka sopivuudesta en ole vielä ihan vakuuttunut - ihanan kevyttä ja helposti neulottavaa, mutta ainakin tämä beige-sävy näyttää hieman nukkaantuneelta jo puikoilta päästyään ja välillä neulomista haittasi lankaan kertynyt "nukkamytty", joita poistaessa tulin nirhaisseeksi langan muutaman ylimääräisen kerran poikki. No, päättelyhommia tuli vähän enemmän:D

3569198325_b92177243c.jpg

Pienemmän lehtikuvion neulominen oli välillä vähän puisevaa, mutta muuten ihan kiva projekti. Lankavarasto ei tämän huivin myötä kovasti kutistunut, huiville kertyi painoa 187 grammaa, ihan alussa käytössä oli  mm:n puikot, mutta muuten neuloin 3 mm:n pyöröillä. Halkaisijaltaan huivi on vain 135 cm, riittää hartiahuiviksi, mutta olisi voinut olla aavistuksen isompikin. Toisaalta pyöreän huivin pingottaminen oli ihan riittävän haasteellista tässäkin koossa, joskin säteen mittaaminen auttoi viimeistelyssä huomattavasti.

 Outi