Eilen sain vihdoin viimein neulottua toisen parin pieniä lapasia ja tänään oli mitä kaunein ilma valokuvata tuotoksia pihalla. Ihan kuin olisi taas herännyt horroksesta, kun pääsimme ulkoilemaan ja flunssapöpöt ovat kutakuinkin karkotettuja! Pikkuherratkin jäivät tunnin vaunulenkin jälkeen pariksi tunniksi jatkamaan päiväuniaan ja heräsivät sangen hyväntuulisina:)

Ihan peruslapasia ja sukkia syksyn kylmeneviin päiviin Gjestalin Janne- langasta (85% villaa, 15% polyamidia), sukissa ja lapasissa on molemmissa 36 silmukkaa ja puikot 3 mm, vaikka tuolle langalle suositellaankin 4-4½ mm:n puikkoja. Neulepinnasta tulee paljon tiiviimpää ja varmasti lämpimämpääkin näin. Samaa lankaa on työn alla isännän villapaitaan 4,5 mm:n puikoilla, jolloin jälki on paljon pehmeämpää ja puserosta ei tule peltistä... No, eipä tuosta ole vasta kuin takakappale valmiina ja etukappaleesta kymmenkunta senttiä, joten eipä kannata lähiaikoina odotella näkevänsä täällä versiota Interweave Knitsin Basketweave Pulloverista.

Jotain puikoilla on valmistumassa, toivottavasti jo viikonlopun aikana... Osittain ohjeesta ja osittain sävellettynä omasta päästä, saa nähdä tulee vaatekappaleesta käyttökelpoista vai joutaako tekele purkuun.

Mukavaa viikonloppua,

Outi