Kesäkuun myötä päättyi myös Fufoilun "virallinen" osuus. Kuukauden mittainen Fufoilu oli mukavan tiivis aikataulultaan ja allekirjoittaneelle erinomainen piristysruiske neulomiseen ja töiden loppuunsaattamiseen, sillä keskeneräisyyksiä oli päässyt kertymään luvattoman monta luvattoman lyhyessä ajassa neulekoriin ja sohvannurkkaan.

Fufoilujen edetessä kävi selväksi, että neulekorin kruunamaton ufo-kuningatar, Mystery Shawl 3, tulisi säilyttämään asemansa. Huivi eteni muutamia rivejä mukavasti ja ajoittain jopa nautin huivin neulomisesta, mutta lopulta tekele päätyi sohvannurkkaan  - ei sentään enää neulekorin pohjalle.  Ufo-kuningattaren paistatellessa päivää aurinkoisessa nurkassaan muut ufot sentään valmistuivat yksi toisensa jälkeen:) Paitsi villatakki, joka valmistuu kyllä lähitulevaisuudessa...

Fufoilujen päättyessä maanantai-illalla villatakista puuttui toisen hihan pyöriö, toinen hiha sekä shaalikaulus-nappilista- systeemit. Molemmista on muistikirjaan kertynyt useampi sivullinen luonnoksia ja laskelmia ja tällä hetkellä, ennen hihan kiinnitystä, näyttää sitlä että neulematematiikka ja todellisuus kohtaavat hihassa varsin mallikkaasti. No, totuuden hetki koittaa kun hiha yhdistetään muuhun neuleeseen.

1695844.jpg

Keskeneräisten valmistuessa on ollut runsaasti aikaa miettiä uusia juttuja. Vähän tylsää, mutta varsin järkevää, on se, että uudet suunnitelmat pohjautuvat omaan lankavarastoon ja tarkoituksena on edelleen kutistaa sitä... Eli suunnattomia lankahankintoja ei mitä todennäköisemmin tule tehtyä, jos nyt kesälomareissun varrelle jäävät Tapion kauppa ja Pirkanmaan Taito-Shop eivät aiheuta täydellistä retkahdusta;) Miten kummassa niin voisikaan käydä?? Täytyy varmaan tehdä muistilistaa neulesuunnitelmista omaksi sivukseen, niin löytyisivät kaikki suunnitelmat samasta paikasta kuin ufot ja valmistuneetkin. Muistikirja kun alkaa pursuilemaan kaikenlaisia to-do -listoja ja vihko alkaa tulla täyteen. Sitten joku päivä/yö kun ehdin...

Omalta mansikkamaalta saatiin tänään sen historian ensimmäiset marjat maisteltaviksi ja anopin mansikkamaan sadosta saatiin jo ensimmäiset pakasterasiatkin täytettäväksi. Mutta kahvin kanssa nautittua vaniljajäätelöä ja tuoreita mansikoita ei kyllä voita mikään!

Aurinkoista heinäkuuta,

Outi