Eka vekaran kesäpipo valmistui varsin kivuttomasti kuopuksen pipon jälkeen. Ohje löytyi Ravelrystä ja langaksi valikoitui ulkoiluhaalariin sopiva tummanbeige Sandnesin Mandarin Petit - ulkoiluhaalarin etumuksessa kun on beige norsun kuva, niin tottahan asusteet pitää sopia haalariin;), aivan kuten pikkuveljen oranssi pipokin. Koska Mandarin Petit on ohuempaa kuin ohjeen lanka, niin tein pipon 84 silmukalla, inan olisi voinut olla korkeampikin, mutta lankaa jäi ja tämä malli oli todella nopea neulottava, joten voi olla, että kuukauden päästä pitää tehdä isompi pipo.

Joten Marie-hiirulainen esittelee Tupperware-kipon avustuksella Spiral Rib Hat-kesäpipon , joka neuloutui superihanilla 2,75 mm:n Knitpicksin sukkapuikoilla.

1492084.jpg

Eilen illalla yritin luoda silmukoita sukkia varten, mutta pikkuapulaiset olivat kovin vaativalla tuulella, ehkä tänään paremmalla onnella... Sitä ennen on kuitenkin juhlatunnelmaa luvassa, sillä nuorin kummilapsistamme täyttää 2 vuotta ja tottahan häntä pitää lähteä onnittelemaan, kortin ehdin sentään eilen vääntämään:

1492113.jpg

Ei mitenkään erikoinen kortti, mutta tulipa tehtyä. Täytyisi paneutua ihan ajan kanssa noiden valmiiksi leikeltyjen kuvien hyödyntämiseen ja kaivella laatikoista erilaisia papereita ja nauhoja sekä niittejä. Sitten joku rauhallisempi päivä, tällä viikolla riittää pakollisia tylsiä menoja sekä hauskempia menoja (synttäreitä kaksin kappalein).

Outi