Annen suunnitteleman Revontuli-huivin neulominen kiilasi kaikkien muiden töiden ja suunnitelmien väliin, koska yksinkertaisesti en saanut tuota mallia pois mielestäni - ja vihdoinkin huivilankalaatikossa marinoitunut sateenkaarenkirjava lanka saisi sopivaa käyttöä. Epätoivoisesti koitin lankaa jo kaupitella Runsaasti Neulovalle Ystävälle ja Pirrelle jossain vaiheessa...

1262250.jpg

Mummini Virosta tuoma villavyyhti ei kirjavuudellaan ensi alkuun ihastuttanut, mutta nyt kun katselen huivia, niin mitkä muut värit voisivat olla noin osuvia Revontuliksi?? Pääosin murretut värit vaihtuvat kauniisti liukuen, mutta viimeinen värin vaihto sinisestä kellertäväksi jättää melko jyrkän rajan, olisiko värjäri torkahtanut hetkeksi? Mutta Addin 5mm:n pyöröillä tuli reippaasti valmista ja lankaa kului 158 grammaa - vaikka hamsterigrammoiksi näitä ei lasketakaan. Huiville tuli korkeutta 82 cm ja leveyttä 150 cm.

Seuraavaksi valmistumassa onkin sitten ihan oikeita hamsteritöitä vuosia kaapissa marinoituneista langoista. Ja jotain kivaakin pitäisi taas puikoille saada... Öiseen aikaan on tullut selattua malleja ja tutkittua lankavarastoja, joten eiköhän sieltä jotain pääse puikoillekin tai koukulle, sillä varrasvirkkauksen kokeilu hieman houkuttelisi.

Aurinkoista sunnuntaita

Outi