Viuhdin vauhdissa-blogissa oli taannoin arpajaiset ja onnetar oli suotuisa... Eilen sitten oli postilaatikossa kirjekuori, mukava piristys päivään! Eli suurkiitokset Viuhdille!

1276522.jpg

Novita Nina on minulle uusi tuttavuus, mutta pistetään harkintaan mitä siitä voisi tehdä - ehkäpä jotain pikkuprinsseille, pieneen slipoveriin voisi riittää 100 grammaa? Ja ihana käsintehty kortti ja namia, joka katosi jo parempiin suihin:) Kiitoksia!

Tällä viikolla postilaatikkoon oli kopsahtanut myös uusi Suuri Käsityö-lehti. Harvemmin olen täällä lehtikatsauksia ryhtynyt pitämään, mutta yksi pieni asia yhdessä jutussa sai niskavillat pystyyn: Anun kanssa- jutussa kirjoittaja esittelee Project Spectrumia, mutta ei mainitse mitään lähdettä eikä alkuperää tälle "nettineulojien" tuntemalle projektille. Asiaa sen enempää tuntematon lukija voi jäädä siihen kuvitelmaan, että PS on Harkin oma keksintö - olisihan jutun loppuun voinut pistää linkin, tilaa sivulta olisi kyllä järjestynyt! Muuten ihan tavanomainen lehti, ei siitä sen enempää.

Hamsteriviikko on sujunut hitaanlaisesti, oma-design pipo valmistunee tänään tai huomenna ja kaksi Vaaka-lappua on suloisesti kesken... Mä tarvitsisin taas jotain motivoivampaa neulottavaa! Tai pitäiskö lähteä seurustelemaan saumurin ja ompelukoneen kanssa?

Outi