Hieman punastuneena ja hämilläni tulin esittämään nöyrimmät kiitokset Famulle ja Arjalle You Make My Day- palkinnosta - tunnustuksen saaminen tuntuu todella hyvälle, lämpimät kiitokset Teille!

1208791.jpg

Tosin Famun perustelut saivat minut vähän noloksi, sillä Famu oli saanut tästä blogista kipinän Baijerilais-sukkien neulomiseen ja oma baijerilaissukan tekele koki purkutuomion viime kesänä... Mutta hienoa, että Famu on saanut sukat valmiiksi toisin kuin allekirjoittanut, joka edelleen haaveilee neulovansa baijerilaissukat jossakin vaiheessa!

Arjan perusteluissa oli maininta ihanista langoista ja malleista sekä vauvoista - no, toisten blogeja lukiessa  muiden löytämät mallit tuntuvat aina upeammilta kuin ne omat "tavalliset" mallit ja lankahankintoja olen kyllä tietoisesti yrittänyt järkeistää ja siirtää enemmän markettilangoista laadukkaampiin lankoihin, jolloin neuleen valmistuminen on osoittautunut varmemmaksi. Ruokamainosta lainatakseni voisi todeta, että parempi lanka, parempi mieli:) Ja mitä vauvoihin tulee, niin he ovat yksinkertaisesti ihanan hurmaavia pikkumiehiä, jotka kasvavat huimasti päivä päivältä ja joiden kehitystä on ilo seurata: reilussa viidessä viikossa on tapahtunut niin paljon.

Palkinto pitäisi luovuttaa kymmenelle blogille, jotka tuottavat iloa allekirjoittaneen päivään. Jokainen blogi on omanlaisensa ja on hienoa, että blogeja on erilaisia - jonain päivänä on kiva lukea neuleista, toisena päivänä vaikkapa korteista tai kakuista! Joten luovutan palkinnon kaikille niille, jotka kokevat blogillaan tuottavan iloa muille;)

Huomenna yritän saada omenanvihreät haalarit kuvattua, jos saan ompelukoneella tehtävän viimeistelyosuuden vietyä kunnialla läpi...

Outi