Neuleprojektien valmistuttua jää useimmiten nurkkiin pyörimään pieniä lankanöttösiä tai yksittäisiä keriä, joille ei heti löydy käyttöä. Niin oli nytkin käynyt ja lankakoria penkoessa käsiini osuivat vihreä Rowanin WoolCotton, luonnonvalkoinen Sublimen Baby Cashmere Merino Silk Dk sekä vaalean beige Debbie Blissin Baby Cashmerino. Värit miellyttivät silmää ja hetken pyörittelin keriä ja totesin niiden olevan täydellisiä lapsen raitapaitaan..  Pienen lehtien tutkiskelun jälkeen päädyin tekemään oman pään mukaan perusraitapaitaa, jonka silmukkamääriin ja mittoihin vähän hain apua lehdistä. Pusero on noin 80 cm pitkälle lapselle sopiva - ei tule siis käyttöön ihan heti, mutta kun lankaa oli, niin ajatuksena oli käyttää jämät mahdollisimman tehokkaasti.

1235770.jpg

Tästä tuli kohtuullisen hyvä jämalankaprojekti - pusero on hyvä, mutta kohtuullisen hyvä vain siksi, että jämälankoja jäi vieläkin... Entistä pienempiä keriä, joille on entistä vaikeampi keksiä fiksua käyttöä. Ehkä nämä tossut tai nämä?

Puikoilla on myös jotain aikuiselle suunnattua, jos jotakuta kyllästyttää jo nämä pienet neuleet:) Tosin huivi valmistuu niiin paljon hitaammin.

Rentouttavaa viikonloppua

Outi