Alkuperäinen tarkoitus oli kaivella askartelutarvikelaatikoista jouluaiheiset tarvikkeet esille, mutta ajatus jotenkin karkasi ja tulokseksi tuli Japani-aiheinen onnittelukortti - kerrankin hyvissä ajoin, sillä saajan syntymäpäiviä juhlitaan vasta tammikuun alussa. Kätköistä löytyi koko nippu valmiita aukkokortteja ja  kuultopaperi sopi siihen kuin nakutettu.

1082566.jpg

Joulukorttitarvikkeet ovat edelleen laatikoissaan ja ideakin varsin epämääräisenä vielä päässä. Yllätys oli, että lähikaupungin askartelutarvikeliike oli myynyt kaikki joululeimasimet pois jo marraskuun puolella! Toiseen liikkeeseen en sitten jaksanut lähteä katsomaan, Sinellin nettisivuilla oli muutama varsin lupaava...

X:n värinen villatakki (no, paljastetaan sen verran, että kyseessä on joko vaaleansininen tai vaaleanpunainen) valmistunee tänään ja puikoille pitäisi saada jotain neutraalia, jonka voin ottaa illalla mukaan kyläpaikkaan, ehkä sitten sitä luonnonvalkoista. Seuraavien viikkojen aikana on sitten aikaa paneutua tosissaan käsitöihin, koska lääkärin määräyksestä kaikki raskas työ ja lenkkeily on kielletty ja sairasloma kirjoitettu äitiysloman alkuun - käsityöthän eivät ole raskaita:) Ja todennäköisesti myös valokuvien taso paranee, sillä nyt ehdin ottamaan niitä päivälläkin.

Joten lähiviikkoina ahkeraa neulomista, korttien askartelua ja ryijyn pistelyä sekä kaikenlaisia muita juttuja mitä mieleen tulee... Enpä usko, että aika tulee pitkäksi! Ja ehdottomasti neuletapaamisia Pirren ja Runsaasti Neulovan Ystävän kanssa!

Ensimmäiset joulutortut odottavat paistajaansa, mukavaa lauantaita!

Outi