Edellisen postauksen jälkeen lankavarasto on pienentynyt huikealla 220 grammalla - eikä siinä vielä kaikki, sillä keskeneräisyyksissä on myös joitakin grammoja kiinni... Tosin työt, kotityöt ja väsymys hidastavat melkoisesti harrastamista. Sateisella ilmalla ei tunnetusti saa hyviä valokuvia tuotoksista, joten tässä muutama huonompi:)

903653.jpg

Vauvan villatakki kokoa 50-60 cm Sublimen baby cashmere merinosilkistä oli langan puolesta mukavaa neulottavaa, vaikka malli ei loppujen lopuksi ollut ihan täydellinen tuolle langalle. Ehkä samantyyppisestä langasta ohuempana olisi tullut kauniimpaa jälkeä? Nyt vaate tuntuu aavistuksen kömpölöltä ja nappilistan kohdalta melkoisen paksulta. Malli on otettu Suuresta Käsityölehdestä 8/2007. Ruskeat tipunapit on kyllä äärettömän suloiset, hyvä löytö Lankabaarista.

903673.jpg

Uhoavan Gnun ylöskirjaama Kerttu-sukkien ohje on pitkään ollut mielessä ja vihdoin viimein sain sukat neulottua. Lankana oli Gjestalin kanervanpunainen Maija ja puikkoina bambuiset 3 mm:n puikot. Ihana malli! Ystävälle lahjaksi tuleviin sukkiin kului lankaa hiukan vajaat 80 grammaa. Yksi joululahja on siis valmiina! Ja tämän uskaltaa hyvin esitellä, sillä lahjan saaja ei taatusti ole neuleblogeista kuullutkaan;)

Viime syksynä haarukkavirkkauksella Sandnesin Kitten Mohairista virkkailemani huivin ohjeen yhteydessä oli samasta langasta kaksinkertaisena tehdyn myssyn ohje, joka oli myös jäänyt takaraivoon "sitten joskus tehtävien" -listalle. Ja laatikossa oli sopivasti vaaleanpunaista Kitteniä, joten tuumasta toimeen. Joustinneuletta ja helmineuletta, ihan perusjuttu kylmeneviin syyspäiviin. Ja sopii hyvin viime kerralla esitellyn virkatun huivin pariksi. Ohje löytyy Moda 5/2006- lehdestä.

Joten -10%:n tavoitteesta puuttuu näiden jälkeen 1001 grammaa. Hiukan tekisi mieli aloittaa jotain kolmiohuivia (niitähän ei vielä ole kaikissa sateenkaaren väreissä) ja joulua varten tarvitsisi tehdä myös jotain, ainakin muutamat sukat olisi tavoitteena. Taidanpa tästä painua sohvalle neulomaan siivouspäivän ensimmäisiä silmukoita.

Mukavaa lauantaita,

Outi