Taas on lomaviikko mennä hurahtanut ja ensi viikolla edessä on paluu arkijärjestykseen... ei enää makoisia kymmenen tunnin yöunia ja torkkuja keskellä päivää päivien kuluessa "ei-minkään-ihmeellisen-tekemiseen". Lämpömittarin lähennellessä kolmeakymmentä helleastetta ei käsitöiden tekeminen ole ollut ihan ensimmäisenä mielessä, mutta iltapuhteeksi aloitin palmikkovillasukat varastossa marinoituneesta 7-veljeksestä. Ensimmäinen sukka on likimain valmis ja nyt jännittää, että riittääkö lanka toiseen. Voi olla, että olen kohta kerjäämässä löytyisikö jonkun varastosta pientä jämäkerää kaurapuuronväristä 7-veljestä muutaman vuoden takaa.

Ryijy on edennyt sateisina päivinä ja vakaa aikomus on saada se jouluksi seinälle, mielellään vähän aikaisemminkin! Syksyn viiletessä käsityöt varmasti alkavat taas kiinnostamaan, sillä molemmat paikat, joissa kotona töitäni teen, kylpevät auringossa:)

Huomenna on tarkoitus lähteä viikonlopun viettoon Suomenlahden eteläpuolelle eli Saarenmaalle. Harmillista, että aikataulu on taas kireä eikä mahdollisuutta Karnaluksiin tai Filatiin poikkeamiselle ole. Lankalaatikossa on kyllä edelleen useamman väristä "viron villaa", joten saattaa lankakaupat jäädä vähäiselle tutkimiselle.

Kuluneen viikon aikana ei taaskaan ole valmistunut mitään, mutta kortin väkersin viime sunnuntaisiin rippijuhliin. Kuva on otettu kauhealla kiireellä miehen jo istuessa autossa... Lumikelloilla oli kivoja konfirmaatioon liittyviä miniatyyrejä myynnissä, joten siniseen organza-nauhaan on kiinnitetty rippiristi. 3D-arkki on myös Lumikelloilta.

809969.jpg

Hassu juttu sinänsä oli, että yhtenä yönä näin unta, jossa suunnittelin tämän vuoden joulukortteja... Liekö helle pehmittänyt päätä?

Mukavaa viikonloppua,

Outi