Satuin joku aika sitten osallistumaan SatuH:n blogin arpajaisiin ja kas kummaa, onnetar oli nostanut minun nimeni:) Joten postilaatikosta löytyi näin mukava yllätys:

856787.jpg

Mistäköhän SatuH arvasi, että paketin saapumispäivänä oli ihan hirmuinen salmiakin himo? Ja todella mukavan paketin sain, Nuuskamuikkuspyyhe on mahtava, kauniita muistilehtiöitä tarvitaan aina kuten tuoksuvaa saippuaakin ja lanka on aina tervetullutta! Tuhannet kiitokset SatuH!!

Aikani mietittyä olen päätynyt jakamaan Nice Matters Awardsin seuraaville bloggaajille:

Möhönasulle, joka oli ensimmäinen kommenttinsa tähän blogiin jättänyt ja jonka blogia on mukava käydä kurkkimassa. Kultalankaa-blogin pitäjälle Goldenille - vaarallinen blogi monine houkutuksineen (ristipistoja, malleja, lankoja...) mutta niin kauniita käsitöitä! Ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä Tiinan Neuleblogin TiinaV:lle - kovasti kuulumisiasi jo odottaen!

Puikoissa-blogin JennyF oli muistanut minua Rokkityttöblogi-kunniamaininnalla, josta taas nöyrimmät kiitokset:)) Rockin' Girl Blogger tunnustuksen saa tästä napata se, joka tuntee rokkaavansa!

856863.jpg

Syksyn mittaan on blogeihin putkahtanut jos jonkinlaisia tempauksia, ainakin SNY, -10%-projekti, HuPo ja Sukkasato. Tämän hetkinen väsymys on niin tyrmäävää, että suurempaa innostusta uusiin projekteihin ei ole, mutta lankavaraston pienentäminen 10 prosentilla on aina hyvä ajatus. Tosin lauantaina on tarkoitus suunnata lankakaupoille, joten tämä projekti alkaa vasta sunnuntaina;)

Viime lauantaiselta lankakauppareissulta tarttui mukaan kuusi kerää ihanan pehmeää Sublimen Baby Cashmerino Silk Dk:ta ja Lanett-klassikot vihkonen - jostain syystä nuo pienet mallit innostavat tällä  hetkellä:) Näiden projektien vuoksi lankavaraston kutistaminen saattaa kokea hetkittäisiä vastoinkäymisiä, mutta tavoite on oikeasti pienentää varastoa...

856920.jpg

Mukavaa alkuviikkoa ja ihania sateisia syyspäiviä!

Outi