Tilasin heti juhannuksen jälkeen itselleni ensimmäisen ristipistokirjan avuksi ajoittain eteen tulevien pistelyongelmien ratkomiseen: Jane Greenoffin kirjoittama The Cross Stitcher's Bible kokoaa yhteen perustekniikoiden lisäksi runsain mitoin kaikenlaista hyödyllistä ja vaatii ehdottomasti tarkempaa tutkimista. Ilmeisesti sama kirja on tulossa syksyllä markkinoille kierrekantisena, mikä varmasti on käytössä mukavampi. BookPlussan toimitus oli vain tuskastuttavan hidas, vaikka kirjan piti olla heillä varastossa... olin jo lähellä luuriin tarttumista, kunnes löysin kirjan postilaatikosta!

741687.jpg

Naapuriin syntyi viime viikonlopulla pieni poika ja tottahan perheelle piti askarrella vauvakortti:

741690.jpg

Viikonlopuksi pitäisi kehitellä kortteja 85-vuotiaalle miehelle ja 30 vuotta täyttävälle miehelle... Tein pienen kokeiluerän leimakuvia, mutta yksikään ei tuntunut ihan täydelliseltä ja olisi kaivannut jotain parantelua. Mutta tarvikkeet ovat työpöydällä levällään kun oikea inspis löytyy:)

Fufoilun loppuarvonta oli myös tänään (Onnea Maartsi ja Katiija) enkä ole siitä sen kummempaa loppuraporttia ajatellut kirjoittaa. Alunperin ufoja oli kymmenen, valmiiksi tuli kuusi, yhden pistelyn hävitin runsaiden virheiden vuoksi, kaksi neulomusta jouti purkuun ja yksi työ on edelleen ufona.. Ei paha?

Että näin. Kaksi työpäivää ja kesäloma alkaa!!

Outi