Kesä ja kärpäset, vaan ei käsityökärpäset... eli yhä edelleen varsin rauhallista käsitöiden parissa. Kummipojan valaspuserosta on viimeinen hiha puolivälissä, mutta kahden millimetrin puikoilla tikuttamisessa menee ikä ja terveys, ei innosta. Puuttuvan lapasen neulominen heinäkuussa aiheuttaa yhä edelleen huvittuneita hymähdyksiä eikä oikein sekään innosta. Ohje kyllä on jo kaivettu esiin,  mikä on jo huimaa edistystä. Mystery Stole 3 on jumittunut paikoilleen kolmoskaavioon eikä sekään innosta, liikaa keskittymistä vaativaa työtä *syvä huokaus*... Ja mikä huolestuttavinta: edes nettikauppojen tutkiminen ja Visa-kortin kukkarosta kaivaminen valmiiksi ostostentekoa varten ei ole saanut lohtulankoja hiipimään talouteen käsityöinnostusta herättämään... Tämä alkaa olla jo tosi huolestuttavaa!

Koska ihan joutenkaan ei osaa olla, niin olen yrittänyt tehdä ryijyä. Muutaman rivin silloin tällöin ja työ onkin nytkähtänyt jo yli puolen välin.

774900.jpg

Pari projektia syksyksi on ollut hautumassa, mutta toisaalta haluaisin saada ensiksi nuo keskeneräisyydet valmiiksi eli innostuksen olisi syytä palautua pikkuhiljaa... Jos joku on nähnyt harhailevaa innostustani, niin voisi pyytää palaamaan takaisin?

Outi