Appiukko täytti vuosia viikolla ja eilen vietimme koko perheen voimin juhlia mökillä grillaten ja saunoen. Käsityö edistyi pihakeinussa istuskellessa, vihreän Central park- neuletakin hupusta puuttuu vielä vajaat viisi senttiä, jonka jälkeen vuorossa on vielä nappilistojen neulominen ja osien yhteen ompelu (sivusaumat ja hihojen kiinnitys, hihat tein suljettuna neuleena).

Mutta tottahan syntymäpäivälahjaan tarvitaan asianmukainen kortti:

666531.jpg

Mikäli käsityöt tänään edistyvät niin kuin olen ajatellut, niin mahdollisesti saan Country Companionsin pisteltyä. Ristipistoja ei puutu enää montaa, mutta jälkipistot ovat kaikki tekemättä. Mutta loppusuoralla siis ollaan! Lankavarastoja siivotessa löysin myös kadotetun virkkauslankakerän, jotta voin jatkaa keskeneräistä reunapitsiä puuttuvat kymmenen senttiä.. Ufo-listan lyhenemisestä on siis toivoa!

Takaisin käsitöiden pariin,

Outi

P.S. Osaako joku fiksu neuvoa, miten saan laskurin näkymään? Nyt oikeassa reunassa alimmaisena näkyy vain koodi, mutta mikä ihme temppu sille pitikään tehdä, että sen saa näyttämään laskurilta??

edit: vaihdoin laskurin ja arvioin, että laskurin oikea lukema on jossain 30 000 paremmalla puolella. Toivottavasti tämä uusi laskuri ei ole yhtä epäluotettava kuin edeltäjänsä!