Ufot eivät tällä suunnalla ota valmistuakseen, vaikka Central Park- neuletakin hiha lähes valmistuihin Pirren luona omenapuiden katveessa neuloskellessa, loppusilauksen hiha sai kotona. Rästiin jääneitä kotityöufoja on sen sijaan nujerrettu urakalla: kasvihuone on vihdoin kasattu ja anopin hoivissa olleet tomaatin ja paprikan taimet voivat vihdoin muuttaa "kotiin", piha-allas on tyhjätty ja sitä ympäröivät kukkapenkit kitketty ja huushollikin on melkoisen siisti - toistaiseksi... Saiskohan näistä jotain bonuspisteitä?? Tänään pitäisi vielä täyttää altaaseen kolmisentuhatta litraa vettä ja asettaa suihkulähde paikalleen.

652083.jpg

Talonpojan pioni aloittelee kukkimistaan - aivan upea!Pieni sade tekisi terää luonnolle ja käsitöillekin jäisi taas enemmän aikaa. Mutta rästikotitöiden suorittamiseen tietenkin tarvittiin jokin porkkana.. Eli palkitsin itseni kahdeksalla sukkalankakerällä ja kaksilla 15 cm pitkillä 2 mm:n sukkapuikoilla:

652089.jpg

Regian Bamboo Color- langat ovat PiikkoPirrasta, mutta ehdottomasti parhaat ostokset tein Turussa Brahenkadulla sijaitsevasta Käsityö Elisasta: kaksi kerää tummanpunaista Marks & Kattensin Strompe & Jumpergarnia (75% villa, 25 % polyamidi, puikkosuositus 3 mm), kolme kerää farkunsinistä Regia Cottonia (41% villa, 34% puuvilla ja 25% polyamidi) sekä kerän petroolinsinistä Trekking Pro Naturaa (75% villa, 25% bambu).

Aivan selkeää suunnitelmaa, mitä näistä tulevaisuudessa tulee ei vielä ole, mutta Nancy Bushin Knitting on the Road- kirjassa on niin monta sopivaa mallia, että eihän näillä langoilla pääse kuin alkuun! Myöskin kummipojan puuvillaneulepaita odottaa neulojaa ja miehen isoisän syntymäpäiville tekisi mieli neuloa Flower Basket Shawl merinosilkistä... Liian paljon ideoita ja liian vähän aikaa.

Mukavaa alkuviikkoa

Outi

P.S. Hepsin paketti lähtee huomenna postiin, joten kuva siitä tulee myöhemmin!