Kohta on aika siirtyä keskikesän juhlan viettoon mökille, mutta sitä ennen halusin toivottaa kaikille oikein hyvää juhannusta!

678075.jpg

Valkoinen jalopioni

Vielä pitäisi pakata kassit mökkireissua varten ja pohtia mukaanotettavia käsitöitä... Central park -villatakki on osien yhdistelyä vailla valmiina, joten sitä en viitsi ottaa. Myöskään puuttuvan kirjoneulelapasen tekeminen ei kuulosta houkuttelevalta juhannusneuleelta. Baijerilaissukkien kohtaloa olen pari päivää miettinyt: kuvio on äärettömän kaunis, mutta Lankahamsterien jatkomittelöiden aikana aloitin sukat varastosta löytyneestä suklaanruskeasta Opalista, joka ei ehkä ole ihan kaikkein paras väri noin ihaniin sukkiin. Koska ensimmäistä sukkaa on vajaa kymmenen senttiä vasta neulottuna, ei puikkojen irti nyppääminen kirpaise kovinkaan paljon... Täytyy vielä miettiä.

Todennäköisesti mukaan pääsee jotain aivan uutta: kummipojan valasneule Mandarin Petitistä ja IK:n kesänumerossa ollut kalaverkkohuivi (Montego Bay Scarf) Marks & Kattensin Flamencosta. Tai eilen keritty Merinosilkki mallitilkkua varten... tai tietenkin voisi aloittaa vielä jotain:)

Hyvää juhannusta kaikille!

Outi