Jotain valmista tännekin! SixSox Knit alongissa on huhti-toukokuussa neulottu Harry Potter-hengessä "hirnyrkki" sukkia, jotka sopivat helpoksi välityöksi ja varastosta löytyvän Nalle Color-kerän tuhoamiseen.. Pätkärääkätty lanka kun ei tunnu loppuvan millään eikä oikein sovikaan mihinkään! Mutta noihin sukkiin se sopi hyvin ja hetken aikaa todella näytti, että joudun turvautumaan anopin lankavaraston jämäkerään oman kerän uhkaavasti vähentyessä. Onneksi lanka riitti ja vaikka anopin lankakerää ei kuulema kaivata takaisin, mutta kaiken uhalla aion sen palauttaa;) Ei enää pätkärääkättyä lankaa tähän taloon...

610049.jpg

Horcrux-sukat ovat noin 36-37 kokoiset 2,5 mm:n bambupuikoilla neulotut sukat, joissa on varressa ja jalkapöydän päällä joustinta, pitsineuletta varren koristeena ja peruskantapää. Jostain syystä kitchener stitch- tekniikka on joka kerta yhtä vaikea ja ensimmäisessä sukassa jouduin muutaman kerran purkamaan silmukoinnit, mutta toisessa sukassa meni kerralla kohdalleen! Vähän olen ylpeä... Täältä löytyy niin hyvä ohje, että upposi kovempaankin päähän - oikeastaan tekniikka on varsin yksinkertainen, kun vaan muistaa etummaisella puikolla ensin oikein, sitten nurin ja takimmaisella puikolla päinvastoin. Lankaa kului noin 85 grammaa.

Sukkien valmistumisen myötä Fufo-lista lyheni hiukan enkä muidenkaan kanssa aio odotella ihan lähtölaukaukseen asti... Koska uusia ei viitsi aloittaa, niin tehdään sitten vanhoja ja tällä hetkellä on taas kova into niitä kohtaan (sitä ei parane hukata turhiin odotteluihin).

Mukavaa loppuviikkoa

Outi