Neulojan kannalta lankalauantai kuulostaa hauskalta, vaikka eipä nimityksellä taida todellisuudessa olla neule-lähtöistä alkua.. Koti on herännyt kevään vihreisiin väreihin, verhot ovat vihdoin ommeltu ja vaihdettu (laiskana muokkasin viime vuonna ompelimiani verhoja sekä tein olohuoneen verhoihin pikkukapat) sekä pajunkissat kannettu sisälle. Pääsiäisherkut ovat lähes valmiina odottelemassa ruokavieraiden tuloa: peruna-parsakaalisosekeitto odottaa vielä lämmitystä, lammas on kypsynyt uunissa ja välillä olen käynyt sitä valelemassa kahvi-kermaseoksella, perunat odottelevat vedessä lohkojaansa (tänään tarjoillaan provancelaisittain maustettuja veneperunoita) sekä salaatti ja jälkiruoka+kahvipöydän tarjottavat ovat kerrankin ajoissa odottamassa -yleensä meillä tehdään viime metreillä kauhealla kiireellä!

Kaapista kaivelin joitain pääsiäiskoristeita ja käteen osuivat äitini myyjäisistä ostamat neulotut pääsiäistiput. Hauska idea muillekin jaettavaksi! Tipun sisustana on massapallo, heltta ja nokka ovat punaista askarteluhuopaa ja silmiksi on laitettu nuppineulat. Ja tietenkin pääsiäistipulla pitää olla komea pyrstösulka!

499651.jpg

Jos joku tunnistaa tipun alkuperäisen ohjeen, niin lisäisin sen mielelläni! Tiput lienevät jostain 1980-1990-lukujen taitteesta.

Oikein hyvää pääsiäistä kaikille!

Outi

P.S. Laskuri näyttää hukanneen muutaman tuhatta käyntiä, mutta onko se loppujen lopuksi niin tärkeää?