Maaliskuu lähenee loppuaan ja kohta pitäisi olla siniset, harmaat ja valkoiset Project Spectrum- työt kunnossa - ensi kuussa on pirteämpiä värejä eli vihreä, keltainen ja pinkki. Harmaana työnä saa toimia helmikuun alussa valmistunut Aino-pipo, valkoisena puolestaan vauvan setti (myssy, lapaset ja sukat). Hätävarana siniseksi käy tylsät sukat lankahamsterikuukauden loppumetreiltä, joissa tosin on vihertävää varren raidoissa. Saa nähdä, ehdinkö saamaan sinisen neuletakin, Maggien, valmiiksi perjantaihin mennessä. Tässä ovat tämän hetkiset tuotokset:

475195.jpg

Kuten kuvasta näkyy, terassikausi on valokuvaamisen osalta avattu ja auringonpaiste onkin ollut tervetullutta. Hihat ja etukappaleet ovat valmiina, takakappalettakin tehty noin viisi senttiä. Ei paha, palmikkokuvio on jo muistissa ja työ etenee melko joutuisasti. Eteen vielä nappilistat ja sitten viimeistelyt, voi olla että ehtii perjantaiksi...

Huhti-toukokuun töistä ei sitten ole kovin tarkkaa suunnitelmaa, ehkä tästä kasasta muotoutuu jotain:

475256.jpg

Seuraavaksi isommaksi työksi kaavailen Rowanin vihreästä WoolCottonista neuletakkia, malli vain on vielä mietinnässä.. Todennäköisimmältä tässä vaiheessa tuntuu kuitenkin Nancy. Vihreästä Brillan jämästä voisi tehdä keväthuivin, jonkun pitsisen. Branching Out on yksi vaihtoehto, mutta toisaalta Lankakomeron Lehtihuivikin houkuttelisi. Ellen heittäydy uhkarohkeaksi ja ryhdy virkkaamaan siitä jotain;) On Linen vihreästä SuperSockesta tulee jotkut ihanat villasukat, varmaan itselle.

Vaaleanpunaiset ja keltaiset ovat hankalampia, koska niitä varastosta ei juuri löydy. Ehkä Lanettista ja Woolista vaaleanpunaisia töppösiä kevät- ja kesävauveleille, Opal Magicistä sukat kummitytöille jollain ribbineuloksella ja murheenkryyneistä eli kelta-musta-valkoisesta Opalin Prismasta varmaan pikkupojille sukkia... miksiköhän olen tuon tilannut?? Varsinainen outolintu on kuitenkin kuvan takarivissä piilotteleva 100 % akryyliä oleva Filati Cervinia Caprice... sen tosiaan sai halvalla (0,70 €) viime kesäisellä Viron reissulla ja kyllä, alkoholilla oli jonkin verran osuutta ostopäätöksen tekoon... Ei hajuakaan mitä siitä tekisi! Pääkallopipot yms kun eivät oikein tunnu omilta. Kerän roskiin viskaaminenkin tuntuu hyvältä vaihtoehdolta.

Että näin. Taas on uusi viikko alullaan, onneksi jo varsin keväisissä merkeissä!

Outi