Maggie valmistui mukavasti vajaassa parissa viikossa pienten vastoinkäymisten saattelemana - viimeisenä ompelin napit varmuuden vuoksi kahteen kertaan, kun en tarkistanut paikkoja kunnolla... mutta tästä tuli kaikesta huolimatta ihan mukava neule, ihanan tuntuinen ja sopii farkkujen tai hameen kanssa, tosin kainompina päivinä tarvitsee topin alle, mutta käy kyllä ilmankin. Isäntä meinasi kuolla nauruun kuullessaan mallin olevan SK:ssa äitiysneuleosastolla ja aiheuttaneen muutamalle neulovalle ystävälle pohdintoja perheenlisäyksestä.

481095.jpg

Ja tunnelmapala pinnan kuviosta:

481096.jpg

Natural Silk Arania, sävy 464 Aero, kului M-kokoon 516 grammaa ja puikot olivat ohjeesta poiketen pienemmät eli 3 mm ja 3,5 mm. Napit ovat myös Laughing Hensiltä, kuten lanka ja ohjekin. Kaula-aukosta tein inan pienemmän, eli en kaventanut joka kerroksella vaan joka toisella.

Tämä ehti kuin ehtikin valmistua maaliskuun aikana ja käy siis sinisävyisenä Project Spectrumiin. Kesken on edelleen miehen harmaa paita ja toinen lapanen, mutta auringonpaisteessa ei lapasen neulominen innosta, mieluummin vaikka villasukkia!

Mukavaa torstaita!

Outi

P.S. Ylemmässä kuvassa taustalla oleva takka on täältä. Suosittelen!