En ole ikinä saanut pitsihuivia näin nopeasti valmiiksi, varsinaista neulonta-aikaa meni vajaan viikon verran, mutta viimeisen rivin päättelyssä menikin sitten pari päivää... Lankahamsterien alettu olen tehnyt kaikenlaisia muita projekteja ja huivi jäi vähän taka-alalle muutamaksi päiväksi. Mutta nyt silmukat ja langanpäät ovat päätelty, huivi kasteltu huuhteluainevedessä ja pingotettu. Erityisen ylpeä olen nyppyjen onnistumisesta, sillä koskaan aikaisemmin en niitä ollut neulonut ja jossakin blogissa joku taisi mainita jättäneensä nypyt kyseisestä huivista pois. Hieman viiden nurjan silmukan nurin yhteen neulominen takkusi alussa, mutta kun ymmärsi tehdä riittävän löysää, niin johan helpottui.

375955.jpg

Valmiille huiville tuli kokoa n.145 cm x 70 cm ja lankaa siihen kului 130 grammaa. Lanka on virolaista liukuvärjättyä villalankaa. Puikkoina oli 4 mm:n pyöröt. Huivin on suunnitellut Evelyn A. Clark ja ohje löytyy Interweave Knitsin syksy 2006- lehdestä. 

375963.jpg

Lankahamsteritöinä on valmistunut jo yksi sukka ja yksi huovutusta odottava patalappu, mutta palaan niihin myöhemmin. Aloitin myös vauvan neuleen, josta on takakappale valmiina ja etukappale valmistuu jahka pääsen tästä koneelta neulomaan - netissä roikkuminen kun näyttää hidastavan töiden etenemistä!

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Outi