Eilen oli melko täydellinen postipäivä, sillä Interweave Knitsin kevätnumero tuli aivan ajallaan ja Laughing Hensiltä tammikuussa jälkitoimitukseen jäänyt RYC Classic Beach- mallikirjanen löysi myös perille..  Ihan täydellinen päivä ei ollut, koska kuukausi sitten tilatut Natural Silk Aranit ovat edelleen jälkitoimituksessa... Ei silti, ei langat vielä loppumaan ole päässeet, ei lähellekään.

Interweave Knitsissä oli paljon mieleistä, mutta Lankahamsteroinnin ja mahdollisen pudotuspelin sekä olemassa olevan lankavaraston takia ei lehdestä pääse ensi hätään kuin sukat to-do- listalle.. Niihin varmasti löytyy lankaa varastosta! Aika suloiset, vai mitä? Myöskin Lorna's Lacen Shepherd Sockista neulotut ribbineulesukat olivat mukavannäköiset.. ja niihinkin varmaan löytyisi jotain lankaa, ei kyllä mitään niin herkullista kuin tuo Lornan lanka.

410777.jpg

Tähän siis odotetaan lankoja saapuvaksi:

410787.jpg

Odotellessa voin sitten kuolata muita kirjassa olevia malleja ja kääntää ohjetta... Oikeasti kaipaisin jo jotain mukavampaa neulottavaa pienten töiden jälkeen. Kummipojasta tuli keskiviikkona toistamiseen isoveli, joten pikkuveljelle piti tietenkin tehdä sukat, lapaset sekä myssy (joka on kesken) varastosta löytyneestä valkoisesta Bambinosta. Kuvia koko setistä tulee heti kun saan myssyn valmiiksi.

Eilen pidimme pienimuotoista neuletapaamista Runsaasti Neulovan Ystävän kanssa ja sinne piti kehitellä nopeasti jotain helppoa neulottavaa... taas tuli sukat ensimmäisenä mieleen! Tällä kertaa kyllä varpaista aloitetut ja tiimalasikantapää-viritelmällä (niihin tuli virhe, mutta ei ainoaakaan reikää, joten en purkanut)raidallisesta 7-Veljeksestä. Kuvia näistäkin myöhemmin:) Pirreä kaivattiin kovasti, mutta flunssapöpö oli onnistunut kaatamaan Pirren - mutta uudelleen otetaan lähiaikoina, joten älä sure!

411855.jpg

Ja yllättäen puikoilla on taas sukat, tällä kertaa kummipojalle... Viikonlopun aikana pitäisi istua myös ompelukoneen ääreen ja tehdä koiralle toinen peti, tottahan kaverilla pitää olla sekä ylhäällä ja alhaalla oma paikka... Pieni aavistus on mallista, mutta täytyy vielä vähän suunnitella ja luonnostella.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Outi