Kuluneella viikolla ei ole juuri neuletöitä valmistunut eikä neulominen Lankahamsteri-kuukaudesta huolimatta ole oikein jaksanut innostaa. Jotain valmista olen kuitenkin saanut, alkuviikosta valmistuivat Ihan Tavalliset Sukat ihan tavallisilla varsilla, ihan tavallisilla kantapäillä ja yllätys, yllätys ihan tavallisilla kärkikavennuksilla. Aiemmin esittelemä kool-aid- kylvyssä käynyt 7-Veljestä käyttäytyi 3 mm:n puikoilla ihan nätisti ja sain aikaiseksi kaksi toistaan muistuttavaa sukkaa. Sukkia nyt kuitenkin tarvitaan ja on sitten tuota lankaa vähemmän varastossa... Taustalla on epämääräinen kasa kaikenlaista käsitöihin liittyvää, pitäisi varmaan siivota työpöytää?

384974.jpg

Sukkien valmistumisen jälkeen ei mikään työ ole oikeastaan iskenyt niin, että olisi tullut hillitön polte neuloa jotain äkkiä valmiiksi. Mutta jotain kuitenkin olen tehnyt:

384979.jpg

Virkattu vaaleanpunainen lappu on tuleva patalappu, jonka virkkailin heti Lankahamsterien aluksi Fritidsgarnin jämistä. Pari kierrosta pesukoneessa tekee sille ihmeitä. Patalapun päällä on tänään valmistunut omaa designia edustava Aino-langasta neulottu pipo, jossa on 3 nurin, 2 oikein -neulosta ja oikeat silmukat tekevät joka kuudennella kerroksella palmikon kierron vasemmalle. Aino ei tosiaankaan ole mun suosikkilanka, viime vuoden Lankahamsterien aikana neuloin siitä puseron ja tänä vuonna tuhosin jämä kerästä suurimman osan tähän - loput päätyvät kierrätykseen...

Aloittelin myös Apupupua, johon saisin käytettyä 7-Veljestä ja sitten isännälle kirjoneulesukkia muokaten uusimmassa Suuri Käsityö-lehdessä ollutta ohjetta Nalle-langalle sopivaksi. Kirjoneuleosuus on ihan mukiinmenevä (olenko mahdollisesti oppinut jo jotain siitä??), ehkä inan liian suuri, mutta ohjeen mukaan tehtävät kavennukset sukan takaosaan taitavat joutua purkuun rumuutensa takia..  Miestä ne eivät kuulemma haittaa, mutta itselle ei oikein jäänyt hyvä maku niistä. Täytyy miettiä. Pohjalla esittäytyy yhä miehen Nalle-villapaidan takakappale, joka ei tylsän mallineuleen vuoksi innosta ja on jäänyt neulekoria lämmittämään.

Tiivisti olen apuemännöidessäni Lankahamsterit 7-alablogia seurannut ihmisten huimia langan kulutusmääriä. Mun varastosta ei löydy niin paksuja lankoja pipon ja patalapun valmistumisen jälkeen, että voisin kisata tosissani kulutetuista grammoista, joten sen puoleen voisin hyvin aloittaa jonkun enemmän ajattelemista vaativan pitsineuleen. Jos jälkitoimitukseen jääneet RYC Natural Silk Aranit tulisivat pikaisesti, niin olisi taas uutta intoa aloittaa Maggien neulominen. Nytkin olisi koko pitkä viikonloppu aikaa omistautua käsitöille eikä mikään tunnu projekti tunnu oikein innostavan.. Jos kaivaisi imurin esille, niin inspiraatiota ei varmaan tarvitsisi odottaa kovin kauan?

Outi