Valoisuuden lisääntyessä tulee taas kiinnitettyä enemmän huomiota ympäristöön niin sisällä ja ulkona... Talviset sisustustekstiilit tekisi mieli jo vaihtaa keväisempiin, vaikka ulkona on pakkanenn paukkunut, tänään onneksi on lauhempaa. Ja muutenkin koti kaipaa kevään koittaessa pientä piristystä, joten päädyin anopin kanssa tänne, vajaan tunnin ajomatkan päässä olevaan runsauden sarveen;)

411856.jpg

Pajukori pääsi heti eteisen lipaston päälle, mutta tässä on muu saalis: kiviä, koristehelminauhaa, servettejä, kynttilöitä ja maljakko sekä pohjalla varsinainen syy reissuun: kangas koiran petiin! Joten ompeluhommiin tästä täytyy ryhtyä heti, kun saan muut tarvikkeet kasaan - ajatus on kirkkaana mielessä, mutta sitä varten tarvitaan vielä noin 5 mm:n vahvuista "köyttä" tms, superlonin pala ja jokin kiinnityssysteemi...  Päällystettävät napitkin olisivat mukavat, mutta taitaa olla parempi jättää ne pois koiruuden turvallisuuden vuoksi. Mutta tähän seuraa jatkoa lähiaikoina, todennäköisemmin heti Lankahamsteri-kuukauden jälkeen, ompelulangan kulutusgrammat kun ovat niin minimaalisia.

Kummasti piristää suunnitella jotain keväistä ja tuota koiran petiä ahkeran neulomisen jälkeen, vaikka neulominen mukavaa onkin, niin tykkään kovasti ompelusta, pistelyistä, ryijynteosta ja virkkaustakin haluaisin oppia paremmin...  ja hardangeriinkin olisi pieni kangas jo olemassa, tosin toinen kirjontalanka puuttuu (tai siihen on sekä sinistä että valkoista lankaa, mutta ne ovat eri vahvuisia).

Mutta takaisin kutimen ääreen;)

Outi