Perjantaina valmistuivat toiset kirjoneulesukat miehelle, siroa kokoa 46/47.. lankana oli 7-veljestä ja puikot 3,5 mm. Ohje on Stitch'n Bitch kirjasta. Harmaa lanka tietenkin loppui kesken, joten jouduin purkamaan kärkikavennukset, että saisin kaksi suurinpiirtein samanlaista sukkaa. Oikeastaan tummanpunaiset kärjet ovat ihan hauskannäköiset!

400300.jpg

Jussi-sukkien jälkeen ei mikään houkutellut erityisesti ja huushollin kunnollinen siivouskin tuntui uusia sukkia paremmalta vaihtoehdolta... joten matot pihalle, moppi ja rätit heilumaan ja apinan raivolla mattoja piiskaamaan. Muistaakseni viime vuonnakin Lankahamsterien puolivälissä tuli totaalinen 'neuleplääh' kaikkien pienten töiden jälkeen sekä yhden Aino-langasta valmistuneen poolon jälkeen. Silloin lääkkeenä toimi vetoketjullinen palmikkoneuletakki 7-Veljeksestä, mutta nyt ei nallet ja veljekset oikein houkuttele - muuten kuin tuhoamismielessä (tarkoituksena saada varastot novitalaisten osalta mahdollisimman pieniksi). Ei innosta.

Joten siivouksen jälkeen sytyttelin kynttilät palamaan ja kasasin sohvalle pienen vuoren korkuisen lehtipinon, muistiinpanovälineet sekä taulukon lankavarastoistani. Haa - lankavarastokirjanpidossa on ollut virhe, ja varastossa on todellisuudessa kolme 50 gramman vaaleansinistä Bambino-kerää eikä kolmea 144 gramman kerää... Mutta silti ihan riittävästi lankaa jos jonkinlaisiin käyttötarkoituksiin. Kirjataan nyt tännekin muistiin:

  • Valkoisesta Bambinosta sukat, lapaset ja myssy kaverin kevätvauvalle, ohje Novita 1/2000 mallit 3-5 vauvaliitteestä
  • Vaaleansinisestä Bambinosta palmikkopusero ja tossut, ohje Novita 2/2001, malli 34.
  • Pitsisukat kirkkaanpunaisesta Nallesta, ohje Novita 4/1999, malli 71.
  • Roosasta Kitten Mohairista huivi, ohje Novita 2/1999, malli 56
  • Punaisesta Nallesta ja punasävyisestä Nalle Colorista lapaset, ohje Novita 6/2001, malli 32.
  • Nuoremmalle kummipojalle palmikkoneule farkunsinisestä Nallesta, ohje Novita Vauva&Juniori neuleet 1995, malli 21.
  • Ruskeasta Opal Unista joko palmikkosukat tai pitsisukat, ohje Moda 3/2004 mallit 28-29.
  • Wigala-lapaset sinisestä, valkoisesta ja harmaasta Nallesta, ohje Novita 6/2003, malli 23 (tästä tulee Project Spectrumiin sopiva juttu).

Mikään yllämainituista ei kuitenkaan houkutellut niin paljoa, että olisin heti tarttunut puikkoihin. Arkisempien lankojen odotellessa vuoroaan päätin tehdä pidennetyillä silmukoilla huivin Noron Silk Gardenista välipalaksi... jos kaunista lankaa neuloessa tulisi taas uutta kipinää tähän touhuun.

Outi

edit: Vaihdoin taas sivupohjaa, kun ne vilkkuvat tähdet häiritsivät... vitsit mulla on ikävä sitä koirapohjaa! Mutta kun ei Herkunkaan sivuilla näy Photobucketin kuvat. Mistä mahtaa johtua?? Saako tästä pohjasta selvää??