Ylihuomenna alkaa Lankahamsterit ja sitä ennen piti tietenkin laatia hieman suunnitelmia sekä tuulettaa tulevissa koitoksissa tarvittavia lankoja upeassa pakkasilmassa! Koska taloudesta ei juurikaan löydy 7-veljestä vahvempia lankoja, ei helmikuun aikana neulottava lankamäärä pääse kiloissa mitattuna varmasti kovin suureksi. Mutta uhkarohkeasti valitsin "suurimpaan hätään" seuraavat, jotka toivoisin neulovani:

369085.jpg

Oikealla kuvassa on jo aikaisemmin esitelty Baby Cashmerino, josta tulee vauvan paita. Värikkäät kerät kuvan keskellä ovat itsevärjättyä 7-veljestä, josta teen itselleni pitkävartiset sukat, vajaan Aino-kerän toivon riittävän pipoon, violetinkirjavasta virolaisesta villasta tulee kaksinkertaisena vaaka-tilkkuja, etualalla olevista roosasta ja vihreästä Fritidsgarnista patalappu sekä keskellä olevasta ruskeasta Tusshenasta jonkinlaiset ranteenlämmittimet. Jos nämä saisin neulottua, niin lankaa kuluisi 724 grammaa. Ja jos niin ihmeellisesti kävisi, että aikaa jäisi, niin to-do- listalta löytynee jatkoa... Harmaa pipo käy Project Spectrum työksikin, valkoista ja sinistä löytyy sitten maaliskuuta ajatellen;)

Pitäisiköhän tämän valmistautumisen yhteydessä myös kaivella puikot ja koukut valmiiksi, ohjeet ovatkin jo omassa nipussaan, käsirasvatuubi käden ulottuvilla ja neulojan sekä miehen viihdykkeeksi on varattu kaikkien hamstereiden isästä kertova kotimainen TV-sarja DVD - tietenkin Tankki täyteen! Ostin kun sai halvalla - kuulostaako tutulle?? Lisäksi talouteen odotetaan saapuvaksi lankaa tämän tai ensi viikon aikana pahimpia vierotusoireita lievittämään...

Viimeistelyharjoituksena on puikoilla Swallowtail Shawl, jonka toivoisin tulevan torstaihin mennessä valmiiksi, mutta joka tuskin ehtii siihen mennessä valmistua - neulottavia rivejä on jäljellä vielä 22 ja torstaiksi pitäisi valmistella työjutuista Powerpoint-esitys (miksi ihmeessä raahasin töitä taas kotiin.... murr).

Rattoisaa tiistai-iltaa!

Outi