Posteljooni sai tänään kannettavakseen arvonnan voittajien paketit, joten huomenissa kannattaa alkaa odotella maksikirjeen saapumista. Mutta sain minäkin tänään pienen paketin, oikein Englannista asti! Tosin en lahjaksi, mutta kuitenkin.

Lankahamsterikuukautta ajatellen selailin ankarasti neulelehtiä vauvan neuleita silmällä pitäen, sillä kummipojasta (3-v) tulee maaliskuussa isoveli toistamiseen ja tottahan pienelle tulokkaalle pitää jotain suloisen pehmeää neuloa! Mielellään jotain väreiltään aika neutraalia eli mallin pitäisi sopia sekä tytölle että pojalle... Pienen pohdinnan jälkeen silmiini osui suloinen neulepusero Filatura di Grinascon Champagnesta Novitan 2/2002 lehdestä, malli 45. Lanka oli minulle vierasta, mutta ajattelin korvata sen monessa blogissa kehutulla Debbie Blissin Baby Cashmerinolla, sävy nro 005. Ihanan pehmeää lankaa, jota tekisi mieli silitellä!

349704.jpg

Ja välineurheilin sen verran, että täydensin kokoelmiani 2,25 mm:n koivuisilla viiden tuuman sukkapuikoilla. Vielä tarvittaisiin 2,75 mm:n ja 3,25 mm:n sukkapuikot, niin olisin ainakin hetken tyytyväinen... kunnes keksin jotakin muuta!

Miehen villapaidan takakappale etenee kiertäen neulottavien silmukoiden, pienten puikkojen, puseron saajan koon ja tylsän langan takia hitaasti, mutta onneksi kohta tulee vaihtelua palmikkokuvioista. Mutta pikkuhiljaa, ehkä syksyksi?

Outi