20000. kävijän arpajaiset julistetaan täten päättyneiksi! Uskomattoman monta kommenttia oli muutaman päivän aikana käyty jättämässä ja siksi päädyinkin kaivelemaan lankavarastoistani useamman palkinnon. Virallisen blogikoiran ankarassa valvonnassa onnetar suosi JennyF:ä, Hannaliinia ja 20 000. kävijää eli Nallukkaa. Isot onnittelut kaikille voittajille! Hannaliinille ja JennyF:lle käyn jättämässä heidän blogeihinkin kommentit, mutta Nallukka, JennyF ja Hannaliini, pistättekö minulle tietoja itsestänne sähköpostitse oujova at yahoo piste com - osoitteeseen? Kiitokset myös kaikille muille arvontaan osallistuneille, seuraavan kerran lupaan järjestää arvonnan 30 000 kävijän kohdalla.

Eilisen päivän aikana pistelin niin ahkerasti ryijyä, peräti 10 riviä, että etusormi ja nimetön ovat lähes tunnottomia... Lisäsin ryijy-projektista ihan oman laatikon tuonne sivuun, johon merkitsen väliaikatietoja ryijyn valmistumisesta. Tällä hetkellä valmiina on hieman yli 20 %! Seuraavaksi on vuorossa vaaleiden lankojen kerimistä, jotta pääsen pistelemään taustaa.

343294.jpg

Koska etusormi on edelleen arka, on ryijyn teko ollut tämän päivän tauolla. Sen sijaan toinen sukka Austermannin Stepistä Nancy Bushin Oak Ribbed Socksien ohjeella valmistui ja on oikein mukavasti jalkaan istuva - paria odotellessa!

Mukavaa sunnuntaita kaikille! Tämä lähtee pitkästä aikaa lumitöihin!

Outi