Edit: lisäsin ulkona otetun kuvan

Se on vihdoin valmis! Nimittäin joululahjaksi menevä kolmiohuivi, johon kului virolaista liukuvärjättyä lankaa lähemmäs 300 grammaa, puikkoina olivat 4 mm:n pyöröpuikot. Kokoa huiville tuli 105 x 190 cm, joten siihen voi hyvin kääriytyä tällaisella lumisateisella ilmalla nautiskelemaan takkatulesta ja kupillisesta kaakaota. Kuvat otin heti kun sain huivin pingottumaan, huuhteluainekäsittelyn jäljiltä huivi on vielä märkä, mutta katsotaan, jos otan siitä huomenna päivänvalossa kuvia - edellyttäen, että lumisade loppuu sitä ennen...

242757.jpg

242758.jpg

Huivin ohje on muistaakseni Angelyarnsilta, mutta sen on suunnitellut Jackie Erickson-Schweitzer, jonka töitä löytyy lisää täältä.

Onneksi tuli kuntoon, ensi kuun aikana täytyy saada kummitytön paita ja pienempiä neulomuksia valmiiksi ja joulukuussa vielä viisivuotiaalle pojalle liskopaita. Ehkä saan kaiken kuntoon ennen aattoa... Huomenna kuitenkin nautiskelemme Iloisen lesken kultturellista seurasta ystäväni kanssa, joten päivitystä sitten myöhemmin.

Outi

P.S. Heijastimet heilumaan ja varokaa liukkaita kelejä!

244730.jpg

Ulkona värit erottuvat kauniimmin, mutta hyytävän kylmässä tuulessa ei pitempää kuvaussessiota viitsinyt tehdä, joten yksityiskohdat ja huivin asettelu ei ole mitenkään mestarillisia:)