Sukkakuun ensimmäinen sukka valmistui jo sunnuntai-illalla, mutta en ole siihen täysin tyytyväinen: jostain syystä kantapää näyttää hervottoman suurelta ja varsi ennen resoria kantalapun yläpuolella on aika reilunnäköinen. Ja punaisenkirjava Nalle color tökkii, vaikka käyttäytyy hieman hillitymmin yksivärisen punaisen Nallen seurassa. Joten pistänkö purkuun vai teenkö parin, kas siinä pulma...

207177.jpg

Valitan kuvan kehnoutta, ulkona sataa kaatamalla ja sukka joutui kuvattavaksi "askartelu"huoneen erittäin sekaiselle työpöydälle. Ohje sukkaan on Suuri Käsityölehti 11-12/2004 numerosta, malli 19. Pystyraidoitus on kyllä ihan kivannäköinen.

Tulevana viikonloppuna on kummipojan 3-vuotissyntymäpäivät ja päivänsankarille piti tietenkin väkertää kortti. Koska kyseessä on kova traktorimies, isänsä pieni apulainen, tuli korttiin tietenkin traktorin kuva. Versamarkilla tehdystä Onnea-leimasta tuli susi musteen hieman levittyä, mutta tuunasin tekstiä koholle jäävällä kimalleliimalla ja siitä tuli ihan kelvollinen. Jotenkin vaakasuoran kortin tekeminen on erityisen hankalaa ja mieluummin teen pystysuuntaisia.

Askartelutarvikkeet olivat siinä määrin valloillaan, että traktorin toinen etupyörä, tai sen "ylin kerros" hävisi enkä löytänyt sitä edes paperiroskien joukosta. Prkkl... nyt on tavarat taas paikoillaan, 3D-arkit kansiossa, kynät telineessä ja muut paperit ja ääriviivatarrat muovitaskuissaan. Ja lehdet ja kirjontalangat ja teipit ja ompelulangat ja korttipohjat.... taas hetken aikaa omilla paikoillaan!

207180.jpg

Kummipojalle tarvitsisi keksiä jotain kivaa synttärilahjaksi, mielellään kalastusaiheista... tietääkö joku, mikä on sen lautapelin nimi, jossa ongitaan jotain ja soveltuu tuon ikäisille? Tai jotain muuta kalastusaiheista lahjusta? Neulelahjoja tulee sitten vasta joulupukilta, vaikka pusero valmistuukin hyvää vauhtia. Tai sukat voisi ehtiä tekemäänkin...

Outi