Langattoman lokakuun ensimmäinen viikko alkaa onneksi olemaan jo elettyä elämää, ainoastaan kaksi kertaa kävin lankoja katselemassa ja kaksi kertaa tulin myös järkiini - eli langat jäivät hyllyyn... tällä kertaa. Tosin paikkakunnan lankakauppa vietti syntymäpäiviään ja pakkohan sieltä jotain oli ostaa, kun ensiksi tuli hörpittyä kahvia ja maisteltua omistajan leipomaa pullaa. Hetken mietittyä päädyin kangaspalaan hardanger-kirjontaharjoituksia silmällä pitäen, siihen sopivaa lankaa oli kotona jo ennestään. Gjestalin Maijat kyllä houkuttelivat, kun tarjouksessa oli 3 kerää viitosella... Jossain välissä aion testailla hardangeria kirjanmerkin verran.

Tällä viikolla on ollut aika hiljaista neulerintamalla, lapsen neulepaidan etu- ja takakappaleet ovat valmiina ja molemmat hihat ovat puikolla, jotta lisäykset tulevat identtisesti. Sähläsin palmikkokuvion kanssa, kun kuvittelin muistavani sen ulkoa ja tietenkin tein ratkaisevassa kohdassa virheen ja jouduin purkamaan - onneksi vain toista hihaa... Triangle within triangle-kolmiohuivi on edennyt mukavasti, ja tässä on väliaikakuvia noin puolivälin paikkeilta.

210645.jpg

Lankana on virolainen liukuvärjätty villa, joka on oikein passelia tähän tarkoitukseen. Kuvassa huivin sivut ovat 80 cm:n puikoilla ja silmukat mahtuivat nippanappa puikoille, kun yritin vähän pingottaa huivia kuvaa varten - pitsikuvio tosiaan tarvitsee pingotuksen. Tällä viikolla olen ollut kotona niin myöhään, että päivänvalokuvat jäävät haaveeksi.

Joten onneksi on viikonloppu, niin ehtii tekemäänkin jotain. Onneksi sain juuri huushollin siivottua, niin voi keskittyä mukavampiin juttuihin. Muuten, blogin 10 000. kävijä tulee varmaan pian täyteen, mutta en järjestä arpajaisia vielä, vaan siinä vaiheessa kun mittariin tulee 11111.

Outi