Arvonta on päättynyt ja onnetar suosi Aikulia, joten laitatko sähköpostia oujova @ yahoo piste com -osoitteeseen. Kiitoksia kaikille osallistujille, aika pitkä lista suosikkineuleohjeista kertyi!

Kerinlehdet saapuivat tänään postissa ja oli kova kiire päästä heti kokeilemaan, miten virolainen villalankavyyhti taipuu kauniiksi "sisältä juoksevaksi" keräksi. Sateenkaaren värejä ei juuri erottanut, sillä niin villisti tuo kieppuu ympäri kun kerinlaitteen kahvasta veivaa. Ensimmäisestä vyyhdistä tuli varsin hauskannäköinen, joten taidan keriä muitakin vyyhtejä... jos vihdoin saisin Grignascon Merinosilkinkin käyttöön.

227718.jpg

227721.jpg

Tähän postaukseen vielä kuvia eilen valmistuneista joulukorteista, joissa testailin uutta kohokuviointilaitetta 3D-kuvien täydennyksenä. Suosittelen! Helposti kauniita koristuksia kortteihin, sillä ääriviivatarroihinkin kyllästyy, jos niitä on joka paikassa. Ylärivissä keskellä olevassa kortissa on aukkoon liimattu kaksipuoleisella teipillä lumihiutalekuultopaperia, joka siivilöi kauniisti valon läpi. Isäntä totesi vain, että hyvä kun kerrankin olet ajoissa korttien kanssa... yleensä niitä tehdään viimeisenä mahdollisena iltana kauhealla kiireellä. No, tässä on vasta muutama valmis, joten monta saa vielä tehdäkin.

227723.jpg

Eilen pääsi puikoille kummitytön villapaita, kokoa 122, vaaleanpunaisesta Nallesta. A-linjainen paita, jonka etukappaleeseen tulee strassi- ja helmikoristeet sekä hihoihin että helmaan satiininauhaa. Malli on jostain viime vuoden Novitasta. Shedir ei valmistunut eilen, koska sekoilin kerroksissa ja työ kävi liian hankalaksi telkkarineuleeksi - vaatii liikaa keskittymistä. Sen sijaan helman lähes kolmesataa silmukkaa 3 oikein, 3 nurin - joustimena sopii siihen...

Taas olisi viikonlopuksi paljon puuhaa, ompeluksia, neulomista, kortteja ja salainen projekti. Ehkä aloitan siivouksesta, niin voin keskittyä sen jälkeen kaikkeen mukavampaan!

Outi