Aamulla sain iloisen tekstiviestin kälyltäni, että perheen pieni prinsessa syntyi yöllä, joten voin vihdoin paljastaa salaisen neuleprojektini ennen kuin paketoin sen lahjaksi. Salainen projekti oli sen takia, että lapsen sukupuoli oli tiedossa. Tosin sain sen tietooni puolivahingossa yhteisellä ostosreissulla ja minua pyydettiin olemaan asiasta hiiskumatta. Joten meillä neulottiin tätä vain silloin, kun isäntä oli töissä (eli ei juuri tarvinnut piilotella, työnarkomaanin kanssa kun elelen :)).

Sandnesin Lanett-merinovillasta syntyi perinteinen siksak-myssy, pienet tossut ja lapaset. Lankaa koko settiin kului noin 60 grammaa ja puikkoina olivat 2,5 mm:n bambuiset sukkapuikot. Kirjailulankana on vanhaa Novitan merinovillaista Bambinoa. Setin ohje on Käden taidot-kirjasarjasta.

185039.jpg

Hieman pidemmällä neuleajalla olisi voinut tehdä jotain isompaa, mutta ehtiihän niitä tehdä vielä. Nyt pitäisi keksiä pienen prinsessan isosiskolle (kummityttö 6-vee) ja -veljelle (5-vee) jotain joulua ajatellen. Viime aikoina on ollut niin paljon vaaleanpunasävyisiä töitä, että jotain vaihtelua voisi olla värin suhteen...

Outi