Pikaisesti korjailin työn alla ja suunnitelmissa olevien töiden listaa, josta tämä päivitys johtuu. Täydensin listalle kolme lasten neulepaitaa, jotka aion tikuttaa joululahjoiksi - aikuisten kynsikkäiden kustannuksella mahdollisesti, sillä pienen gallupin perusteella lähipiirin miesväki ei ottanut ajatusta kynsikkäistä omakseen. Ehkä silloin on turha tuhlata energiaa sellaisen lahjan tekemiseen, jota ei tulla käyttämään.

Tulevien töiden listan täydentäminen aiheutti pienimuotoisen lankahamstrauksen, jotta tekeminen ei vaan pääse loppumaan... Nallea ja Woolia, niistä valmistettuja puseroita uskaltaa surutta pestä koneessa eikä pusero jää hankalan puhdistuksen takia hyllyyn.

200079.jpg

Tuttuja kotimaisia, yksi kerä hyppäsi jo työhön.

Joten taitaa olla parempi aloittaa jo joku kolmesta - silloin riittää, että teen yhden puseron per kuukausi ja voin välillä tehdä pienempiäkin juttuja. Tavoitteena on saada kaikki valmiiksi hyvissä ajoin ennen jouluaattoa, sillä jonain vuonna ompelin aattoaamuna kauhealla kiireellä applikointeja kummitytön kylpyviittaan - ei ollut kivaa!

Kauniista syyspäivästä nauttien,

Outi

edit: lisäsin kuvan.