Innostuin pitkästä aikaa tekemään kortteja. Alkuperäinen suunnitelmani oli tehdä kortteja leimasintekniikalla, mutta loppujen lopuksi päädyin tekemään yhden kortin Versamarkin vesileimatyynyllä syksyyn sopivan omenakortin ihan kokeeksi, sillä vesileimatyynyn käyttö oli uutta minulle. Eihän se ole odottanutkaan inspiraatiota kuin kesän yli... Omenaleimasimella päädyin tekemään kortin kanteen omenarivejä ja takakanteen oli "pakko" laittaa yksittäinen omena, koska etusivun omenat jäivät osittain omenapiirakkareseptin alle. Resepti on perusomenapiirakalle ja tulostettu martiroidulle paperille kun kivemman näköistä ei ollut. Vesileiman käyttö oli niin hauskaa, että taidan jalostaa sitä myöhemmin. Tosin leimasinvarastolle täytyy siinä tapauksessa tehdä jotain.

203234.jpg

Reseptin alareunan kulmat ovat samalla tavalla taitettuja kuin yläreunassakin ja kortti on normaalisti tietenkin taitettu kahtia. Lokakuussa on tulossa kahden pienen pojan syntymäpäivät, joten kortteja tarvitaan ihan oikeastikin. 5-vuotiaalle pojalle löytyi Lumikelloilta juuri sopiva 3D-arkki, sillä kaikki palokuntaan liittyvä on kovasti pojalle mieleen - hänen siskonsa, kummityttöni, toivoi 5-vuotiaana joulupukilta aggregaattipaloautoa... mulla meni täysin sormi suuhun siinä vaiheessa!

203246.jpg

Skannerin kanssa tuli kovasti erimielisyyksiä värien vääristelystä ja mokoma ei suostunut toimimaan niin, että paloautonkuvan ja viitosen alle jäävät harkkosaksilla saksitut tarrat olisivat toistuneet ruudulla räikeän neonoransseina.. joten käyttäkää mielikuvitustanne!

Mukavaa viikonloppua!

Outi