Posti toi edellispäivänä Get Knittediltä tilaamani kirjat ja voi mitä ihanuuksia niiden sivuilta paljastuikaan - niin paljon upeita malleja ja liian vähän aikaa niiden tekemiseen. 

Rowanin Classic Style book 16 oli täysosuma: toinen toistaan upeampia malleja, joista tässä mieluisimmat. Esimerkiksi Laughing Hens- kaupan nettisivuilta löytyy malleista enemmän kuvia. Kirjan kaikki mallit on Martin Storeyn suunnittelemia ja ne on toteutettu Rowanin Silk Wool DK:sta, puikkoina noin 3,25 mm - 4 mm.

173000.jpg

Peace, palmikkoihanuus suurella pienillä palmikoilla koristellulla kauluksella.

173001.jpg

Serenity - ribbineulosta ja kelttipalmikko, taas poolokaulus.

173002.jpg

Starlight - pienistä palmikoista vyötäröltä slimmattu upea neuletakki,

jonka reunat on viimeistelty virkkaamalla... *huokaus*

Toinen tilaamani mallikirja oli myöskin Rowanin eli A Yorkshire Fable -niminen kokoelma eri suunnittelijoiden neuleita. Ihania kirjoneuleita, palmikoita ja nostalgisennäköisiä valokuvia... tätä tekee mieli selata jo kuvien takia! Koska kirjoneuleet eivät toistaiseksi ole olleet vahvimpia puoliani, niin osa malleista jää odottelemaan aikoja parempia, mutta rattailla istuvan tytön neuletakki olisi suklaanruskeana tai tummanvihreänä aika ihana, ilman kauluksen raitoja.

172999.jpg

Kim Hargreavesin suunnittelema Willow-niminen neuletakki,

ohjeessa Rowanin Yorkshire Tweed Chunky ja 7 mm:n ja 8 mm:n puikot.

Onneksi salainen projekti alkaa olla viimeistelyjä vailla valmiina, joten pääsen sukka- ja lapasprojektien kimppuun. Jos sitten niiden jälkeen...

Pölynimuri odottaa jo käyttäjäänsä, joten kivaa lauantaita kaikille!

Outi