Alennusmyynnistä ostoskoriini hyppäsi kuin itsestään muovikassillinen Novitan Nallen ja 7-veljeksen poistuvia värejä: Nallesta 8 kerää mustanharmaata sekä yhdeksän kerää 7-veljestä: luonnonvalkoista, beigeä ja harmaata sekä tummaa "metsän"vihreää. Kun kerran halvalla sai... Nallesta haaveilen tekeväni itselleni neuletakin, toivottavasti mallitilkkua myöten oman pään mukaan ja metsänvihreästä isännälle pipon ja sukat, mutta vaaleammille harmaan ja beigen sävyille on luvassa värikylpy. Sillä aikani asiaa pohdittua, muiden koolauksia ihaillen,   Jari Mäeltä sähköpostitse valikoimasta kysellen, päädyin viikonloppuna shoppailemaan taasen Brittein saarille laajemman valikoiman vuoksi. Ja eilen oli postin täti kiikuttanut laatikkoomme pienen ruskean jauhekirjekuoren...

Eli, tilaamani Kool Aidit saapuivat eilen ja pääsivät heti poseeraamaan kotimaisten lankojen kanssa:

147123.jpg

Toiveena on saada aikaan murrettuja sävyjä, sen vuoksi valkoiset langat jäävät tällä kertaa sivuun. Barbara M. Harris-Pruittin ylläpitämältä sivulta löytyi jonkinlainen värikartta, josta sai hyvin vinkkejä miten värit käyttäytyvät. Joten kokeiluun pääsevät punasävyiset Cherry (2 erilaista), Roarin' Raspberry Cranberry ja Strawberry. Sininen Ice Blue Raspberry Lemonade ja violetti Grape sekä keltainen Lemonade ja vihreä Lemon-Lime. Katsotaan mitä langoille tapahtuu värikylvyssä, täytyy vielä hakea apteekista suuri lääkeruisku, jolla pruuttailen värit.

Voi olla, että siirrän tämän projektin muutaman viikon päähän, jolloin pidän loput kesälomastani. Nyt alkaa pahasti näyttää siltä, että olen taas haalinut itselleni niin paljon uusia projekteja eivätkä Ene ja sukat ole vielä edes valmiita, että pian alkaa hirvittää. Kummitytön villatakki on sievästi vielä lankakerinä korissa, Rowanin vihreät Cotton Woolit eivät vielä tiedä miksi haluavat isona , joululahjoja pitäisi ryhtyä miettimään... ja Pärnun reissulta tulee varmasti tehtyä jotain hankintoja! Pitäisiköhän sen jälkeen ryhtyä yksityisesti loppuvuoden lankahamsteriprojektiin?

Outi

P.S. Kenenkään ei kannata huolestua, nuo Kool aidit eivät ole - tai sitten ovat - Salaiselle neuleystävälle. Salaisuudet erikseen!