Tänään on ollut erityisen hyvä päivä, sillä blogin 5000. kävijän rajapyykki ylittyi eli arvonta päättyi, ja Salaisen Neuleystävän paketti saapui.

Ensimmäiseksi suurkiitokset Salaiselle Neuleystävälle ihanasta paketista: postinkantaja kertoi jo aamulla laittaneensa meidän laatikkoon jonkin ison postipussin, kun näin hänet työmaallani, joten en ollut pysyä nahoissani :) Tuttu postintäti kun tietää neulontainnostuksestani ja tiesi miten pitää jännityksessä...

151524.jpg

Pienen lapsen innolla avasin paketin ja sieltä paljastui tällaisia ihanuuksia: Opalin yksiväristä ruskeaa sukkalankaa, Schoeller Stahlin Fortissima Sockaa (puuvillasekoite) ja jättipussisalmiakkia! Kaunis kortti kruunasi Kalidoson lausumilla viisailla sanoilla koko paketin. Kiitos rakas Salainen Neuleystävä! Liekö ollut telepatiaa, sillä lisäsin blogiin sivun "Ostoslista", johon keräsin jotain mieleen tulevia juttuja - mutta paketti oli postitettu jo tätä ennen! Fortissima on niin ihanan näköistä, että taidan katsella sitä ensin hetken aikaa ja sitten etsiä sille ja Opalille oikeat mallit! Ruskea Opalin lanka sopii täydellisesti eilen aloittamaani pikkuprojektiin lisukkeeksi, mutta postaan siitä myöhemmin tänä iltana.

Kiitos myös kaikille 5000. kävijän arvontaan osallistuneille! Oli hauska tehdä vastavierailuja teidän blogeihinne, osa oli jo aikaisemmin tuttuja, osa uusia. Viralliset arpajaiset suoritettiin blogikoiran läsnäollessa tiukan valvovan silmän alla, sopivaa korvausta vastaan (= possunkorva). Onnetar suosi Muoriskaa. Onnittelut fanfaarien myötä!

151560.jpg

Rowanin Wool Cottonille tuli myös hyviä käyttöehdotuksia, mutta erityiskiitokset TiinaV:lle! En ollut aikaisemmin törmännytkään Rowanin ohjelehtiseen nimeltä Concertina Magazine, vaikka olinkin etsiskellyt ko. langalle ohjeita. Joten pakkohan se oli tilata - tosin eurooppalaisista nettikaupoista ei sitä löytynyt, joten tilaus lähti Tiinan viestissä olleeseen The Knitting Gardeniin. En vielä osannut päättää, minkä mallin teen, mutta eiköhän se tästä selkene.

Palaan asiaan illemmalla kun saan neulomukset valmiiksi!

Outi