Koska ei vieläkään ole mitään täysin valmista, niin väliaikatiedotuksena toiseksi viimeisen ufon edistymisestä: kaikki osat on neulottu ja runsaat langanpäät päätelty. Huomenna yritän ehtiä ompelemaan osat yhteen ja viimeistelemään kauluksen rapuvirkkauksella, ufoista ufoin siis saattaa lähipäivien aikana muuntautua Fufoksi!

107607.jpg

Työ on aloitettu kesällä 1999, ohje numero 39 Novitasta 2/99. Lankana on Novitan Tennessee ja Wien. Muuten ehkä käyttökelpoinen paita, mutta liian suuri... joskus keskeneräisen työn marinointi saa aikaan mukavia yllätyksiä!

Butterfly-neuleen kumpaakin hihaa on neulottu vajaat kymmenen senttiä, joten edistystä on tapahtunut silläkin saralla:) En olisi uskonut, että keskeneräisiksi jääneistä töistä tosiaan tulee jotain valmista, joten tämä fufoilu antoi hyvän kimmokkeen tarttua niiden viimeistelyyn. Hmm.. helmikuun lankahamsteri-projekti ja sitä seurannut pudotuspeli ja tämä fufo-projekti ovat saaneet neulomisesta varsin järjestelmällistä ja järkevää, mitäköhän näiden jälkeen?

Outi