Krista julisti Fufoilun sivuilla juhannukseksi leikkimielisen kisan yhden ufon valmiiksi tekemisestä juhannuksen aikana. Yllytyshulluna ilmoittauduin kiljuen mukaan, jotta Tennessee-paita saisi vähän lisäpotkua valmistumiseensa. Tosin paita ei juhannusjuhlinnan yhteydessä edistynyt, vaan valmistui eilen illalla kun palasimme mökiltä kotiin ja tänään viimeistelin sen... kokonaisneulonta aikaa meni vaatimattomat seitsemän vuotta;) Kaula-aukosta jätin rapuvirkkauksen pois, koska siitä olisi tullut minun tekemänä hassunnäköistä ja tummalla Tennesseellä kehystetty kaula-aukko on mielestäni parempi. Puseron olisi oikeastaan voinut koota nurin perinkin, sillä neuleen nurja puolikin olisi ollut kivan näköinen, kuten kaula-aukosta hyvin näkyy.

110347.jpg

110348.jpg

Jostain syystä olen vieroksunut Tennesseetä lankana, mutta sehän olikin ihan miellyttävä tuttavuus. Novitan Silver, jota puserossa on hopeisina raitoina ei sen sijaan ole erityisen miellyttävä: hankala päätellä, kovan tuntuinen (raapii herkkää ihoa) ja jotenkin niin "out"... onneksi sitä ei jäänyt paljoa jäljelle - ehkä 9-vuotias kummityttö haluaa askarrella siitä jouluksi jotain:) Eihän siihen ole kuin puoli vuotta aikaa!

Butterfly-neuleen hihat edistyivät juhannuksena myös, niistä puuttuu vielä noin kymmenen senttiä. Mikäs siinä oli keinussa istua ja neuloa. Joten hyvällä tuurilla saan kaikki ufot pois alta heinäkuun alkuun mennessä!

Outi