Kuten jo aikaisemmin kerroin, meinasivat Jaywalker-sukat jäädä ikuisiksi ufoiksi sen takia, etten ymmärtänyt miten sukan viimeiset silmukat päätellään silmukoimalla. En vaikka kaivoin netistä kirjallisia ohjeita, kuvasarjan ja jopa videoklipin... Onneksi tulin maininneeksi asiasta runsaasti neulovalle ystävälle, joka lupasi pitää tukiopetusta aiheesta, ja kas kummaa, loppujen lopuksi rautalanka taipui ja oppi meni kovempaankin päähän. Eli mitä suuremmalla todennäköisyydellä Jaywalker-sukka tulee saamaan parin itselleen lähitulevaisuudessa. Tässä vaiheessa voin esitellä yhden valmiin sukan, olkaa hyvä:

98658.jpg

Lankana sukissa on Angelyarnilta tilattu Opal Prisma (75 % superwash villaa, 25 % polyamidia), puikot ovat 2,5 mm. Minun mielestä raidallinen lanka sopii hyvin tuohon malliin.

Sillä aikaa kun itse tavasin ystäväni luona ohjetta silmukoimiseen sen sadannen kerran, huomasi ystävä, että paikkakunnan toisessa lankaliikkeessä on vain tämän päivän ajan varastossa olevista langoista - 15%:n ale. Liikkeen sulkemiseen oli aikaa runsas puolituntia kun kurvasimme paikalle, mutta kyllähän sieltä jotain löytyikin... Olen jo pitkään ajatellut, että seuraavaksi aloitan Branching Outin, mutta lanka puuttuu. Vaan ei puutu enää, vaaleanpunainen Kitten mohair suorastaan hinkui päästä pitsihuiviin;) Ja bambuiset 80 cm:n mittaiset 4 mm:n pyöröpuikot oli vaan pakko ostaa varastoon, kyllähän niitä aina tarvitsee!

98665.jpg

Jos Lankahamsterien pudotuspeli olisi jatkunut vielä tällä viikolla, niin olisin komeasti pudonnut - keskiviikkoiltaan mennessä lankaa on tällä viikolla hankittu, tosin vakain mielin ja harkitusti, tasan 500 grammaa.

Nyt täytyy ryhtyä ahkerasti neulomaan, jotta pääsen joskus uusienkin lankojen pariin!

Outi