Vihdoin sain tartuttua itseäni niskasta kiinni ja ommeltua neuletakkien osat yhteen ja kiinnitettyä vetoketjut: valkoiseen 7-veljestä neuletakkiin kiinnitin vetoketjun käsin, tuskallinen operaatio kun vetoketjun ala-ja yläpäissä on ne muoviset vahvikkeet... siniseen palmikkoneuletakkiin kiinnitin vetskarin koneella, mikä osoittautui varsin toimivaksi ratkaisuksi. Tosin seuraavaksi taidan laittaa napit;))

86476.jpg

No, oikeastaan en tykkään tuosta valkoisesta neuletakista kovin kauheasti: palmikkokuviot yhdistettynä helmineuleeseen on kyllä ihan mukavia, mutta takin malli on kamalan telttamainen. Tein sen orjallisesti Novitan ohjeen mukaan, mutta olisi pitänyt soveltaa ja tehdä vyötärölle kavennuksia, jotta takki olisi edes hiukan tyköistuvampi. Lisäksi jouduin kaulusta varten ostamaan uuden kerän luonnonvalkoista kaapissa marinoituneiden lankojen jatkoksi ja mun silmään se on keltaisempaa... Mies oli asiasta kyllä eri mieltä. Toisaalta tuon voisi purkaa, mutta olihan siinä iso vaiva ja voihan sitä pihahommissa pitää *mutisee*.

 

86480.jpg

Sininen Samoksesta tehty neuletakki on ihan mukava, harmi, ettei kuva tee oikeutta palmikkokuviolle. Vetoketju tuntuu kauhean silmiinpistävältä kuvassa, mutta ei oikeasti pomppaa noin paljoa esille. Kaiken kaikkea ihan kiva vaate, tulee varmasti pidettyä!

Alun perin 9 ufosta on siis neljä valmistunut, viisi odottelee tekijäänsä. Laskin ufoiksi kaikki keskeneräiset työt huomioimatta aloitus ajankohtaa: esimerkiksi valkoinen neuletakki on helmi-maaliskuulta ja Samos-takki viime kesältä... Onhan niitä vanhempiakin;)

Mukavaa viikonloppua!

Outi