Tämän päiväisen shoppailukierroksen saaliina oli muun muassa OBH Nordican Tripod 9850 gramman tarkkuudella punnitseva elekroninen vaaka, jota olen jo kauan kaipaillut, koska vanha vaaka on mekaaninen ja melkoisen epätarkka. Uuden vaa'an innoittamana tarkistin lankavarastoani vajaiden kerien osalta ja se osoittautuikin hieman suuremmaksi muutaman unohtuneen vyyhdin (liki puoli kiloa...) takia. Varasto osoittautui 15,211 kilogramman suuruiseksi, joten sen puolesta ei tarvitse lähteä pitkään aikaan lankakaupoille.

Helminallen blogissa oli juuri sopivaan aikaan maininta Project Spectrumista, johon ilmoittauduin mukaan.

329135.jpg 

Jonkinlaista suunnitelmaakin yritin luonnostella väriprojektia silmällä pitäen:

Helmi-maaliskuu: pipo harmaasta Ainosta, valkoiset Lyyra-sukat ja isännälle sinisävyiset Nalle-sukat.

Huhti-toukokuu: pitsinen keväthuivi vaaleanvihreästä Brillasta, kelta-valkoisesta Opalin Prismasta sukat ja vaaleanpunaisesta Lanettista tossut, mahdollisesti keltaisesta Bambinosta jotain.

Kesä-heinäkuu: neulottu tai virkattu pussukka mustasta Alabamasta ja Silveristä... punaisesta Tennesseestä voisi tehdä vaikka hiuspannan.

Elo-syyskuu: ruskeasta Gjestalin Jannesta kynsikkäät ja saman valmistajan Maijasta unisukat. Oranssia lankaa ei taloudesta löydy, joten se varmaan jää väliin.

Tällä suunnitelmalla ei kyllä tule mitään suurempia töitä valmiiksi, mutta yksittäiset kerät ja harmilliset jämälangat tulisivat käytetyiksi huomaamatta... katsotaan kuinka käy!

Outi